- Elsk dine barn for meg

Diana etterlot flere lydopptak til William - fordi hun fryktet for sitt liv.

NÆRE BÅND: Prins William med sin mor prinsesse Diana og far prins Charles i sitt første år. Foto: All over press
NÆRE BÅND: Prins William med sin mor prinsesse Diana og far prins Charles i sitt første år. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Før den tragiske augustkvelden Paris i for 16 år siden, sørget prinsesse Diana for å etterlate varme ord og gode råd til sønnen William (31), hans fremtidige barn – og til sin kommende svigerdatter.

– Elsk dine barn – for meg. La dem vite at jeg våker over dem, skal være ett av Dianas mangebudskap på de hemmelige lydbåndene hun spilte inn før sin død.

Det er Globe som avslører opptakene. De mener at Diana spilte dem inn fordi hun fryktet for livet sitt.

MANGE BUDSKAP: Prinsesse Diana hadde mange hilsner til sin sønn, som hun spilte inn før sin død.
MANGE BUDSKAP: Prinsesse Diana hadde mange hilsner til sin sønn, som hun spilte inn før sin død. Vis mer

Forholdet til den muslimske playboyen Dodi Al Fayed ga henne mektige fiender, og Diana fryktet at noen skulle ta henne av dage før hun fikk se sønnene sine gifte seg og få barn.

Venninnen bekrefter.

Ifølge magasinet henvender Diana seg også direkte til Williams utkårede – som ble hertuginne Kate (31).

- Jeg vet at vi to ville blitt nære venninner. Du er nødt til å være helt spesiell – hvis ikke hadde du ikke vært Williams utkårede, lyder folkeprinsessens stemme.

Daily Mail har snakket med Dianas nære venninne, veskedesigneren Lana Marks. Hun er overbevist om at lydopptakene er ekte.

BEKREFTER: – Dette høres akkurat ut som henne, sier Dianas nære venninne Lana Marks. Hun er skråsikker på at lydbåndene er ekte vare. Foto: All Over
BEKREFTER: – Dette høres akkurat ut som henne, sier Dianas nære venninne Lana Marks. Hun er skråsikker på at lydbåndene er ekte vare. Foto: All Over Vis mer

– Dette er helt utrolig! Jeg vet godt hvordan hun snakket, og dette er som å høre henne, sier Marks til avisen.

Den avdøde prinsessen råder også Williams kone til å jobbe med ekteskapet, og advarer om at et liv som Englands neste dronning vil sette forholdet på prøve.

– Diana og jeg snakket mye om Williams framtid de siste 18 månedene før hun døde, og lydbåndene gjenspeiler eksakt det hun sa den gangen, forklarer Lana Marks.

Se traileren fra Diana-filmen her: 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer