ETTERFEST: Kronprins Haakon og Mette-Marits stjernedesigner Peter Dundas slo seg løs.
ETTERFEST: Kronprins Haakon og Mette-Marits stjernedesigner Peter Dundas slo seg løs.Vis mer

Ellevill natt alene i Paris

Kronprins Haakon slo seg løs på dansegulvet da «Get Lucky» ljomet over høyttalerne.

SEOGHØR.NO: Vanligvis er kronprinsesse Mette-Marit (40) på plass når hennes gode venn Peter Dundas (42) inviterer til fest for designermerket Emilio Pucci. Men da den nye Emilio Pucci-butikken i Paris ble innviet i helgen, var det kronprinsen som overraskende var blant gjestene på etterfesten på "Monsier Belu" i museumsanlegget Palais de Tokyo.

Beyoncé Knowles lillesøster Solange sto for musikken.

LILLESØSTER: Beyoncé Knowles lillesøster Solange sto for underholdningen på nachspielet på Monsieur Bleu. Foto: All Over
LILLESØSTER: Beyoncé Knowles lillesøster Solange sto for underholdningen på nachspielet på Monsieur Bleu. Foto: All Over Vis mer

Den norske Pucci-designeren Peter Dundas har blitt en nær og god venn av Mette-Marit de siste årene, og tydeligvis også av kronprins Haakon. Designeren deltok på kronprinsens 40-årsfestival på Skaugum i sommer, og var også til stede da kronprinsparet feiret ti års bryllupsdag i 2011.

Og nå var det Haakons tur til å feire vennen.

Med utsikt til Seinen og Eiffeltårnet virket det som om kronprinsenkoste seg i selskapet med fashionistaene fra hele verden. Men det var ikke bare Haakon som hadde blått blod - prinsesse Carolines (56) eldste sønn Andrea Casiraghi (29) og hans vakre motekone Tatiana Santo Domingo (29) var også til stede.

Etterpå dro Haakon og følget videre til den hotte nattklubben Rasputin - og her slo den norske kronprinsen seg løs på dansegulvet til Daft Punks store sommerhit "Get lucky".

HEFIGE RYTMER: Festen på trendstedet Monsieur Bleu i Paris varte ut i de sene nattetimer. Foto: All Over
HEFIGE RYTMER: Festen på trendstedet Monsieur Bleu i Paris varte ut i de sene nattetimer. Foto: All Over Vis mer

Tidligere bordell

Etter festen dro følget til Chez Raspoutine - en meget trendy og eksklusiv nattklubb i Paris. Klubben er kledd i rød fløyel - og det serveres både champagne og kaviar på klubben, som i dag har et russisk tema.

Den kjente klubben var tidligere et stort og kjent bordell i Paris. Under kronprins Haakons besøk kastet han seg ut på dansegulvet til sommerens store partylåt Get Lucky af Daft Punk. Videoen ble raskt spredt på instagram...

Under kan du se videoen av Haakon danse: