Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill:

Ektepaktens spesielle detalj

Dette er spesielt med prinsesse Madeleine og Chris O'Neills ekteskapsavtale.

EKTEPAKT: Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill signerte en ekteskapskontrakt da de giftet seg i 2013, i likhet med de resterende parene i den svenske kongefamilien. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAKT: Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill signerte en ekteskapskontrakt da de giftet seg i 2013, i likhet med de resterende parene i den svenske kongefamilien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den 8. juni er det syv år siden svenske prinsesse Madeleine (37) ga sitt ja til finansmannen Chris O'Neill (45) i Slottskyrkan i Stockholm. Hver for seg har paret gjennom livet vært godt vant med velstand, og formuen ble ikke akkurat mindre da de giftet seg.

Med rikdom følger imidlertid ikke bare fryd og gammen, men også forpliktelser og ansvar. Derfor beslutter de aller fleste kjendiser, finanspar og kongelige å inngå ekteskapsavtaler, slik at de har en plan for fordelingen av det økonomiske ved en eventuell skilsmisse eller et dødsfall.

Det gjelder også prinsessen og hennes utvalgte, som inngikk en ektepakt da de giftet seg i 2013.

Andre forutsetninger

Expressen kunne melde om hva slags avtaler som var blitt inngått allerede noen dager etter bryllupet, og avisen fikk juristen Mattias Parnestedt til å se gjennom de kongelige parenes avtaler med lupe.

Da fant han noe som skilte seg litt ut med prinsessen og finansmannens ektepakt, ifølge Svensk Damtidning. Deres avtale skal ifølge juristen inneholde andre forutsetninger.

- Det er stort sett det samme, bortsett fra at Chris og Madeleine har avtalt at enkelte formuer og ting som de har i ekteskapet skal være felleseie. Chris og Madeleines ektepakt er litt annerledes utformet fordi det gjelder en utenlandsk statsborger, har Parnestedt sagt til Expressen.

Har du en aID-konto? Logg inn her
Du kan nå betale med

Vi lanserer Se og Hør Pluss!

• Få de aller beste sakene fra bladet.

• 14-15 Eksklusive saker eller video hver uke.

• Få tilgang til tidligere publiserte spesialer og eksklusive bilder.

199,-/måned

Les eksklusive saker hver dag!

(Fornyes automatisk til 199,-/måned)

999,-/år

Få 58% rabatt!

(Fornyes automatisk til 999,-/år)

Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden
Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:
ArtboardCreated with Sketch.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer