Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill:

Ektepaktens spesielle detalj

Dette er spesielt med prinsesse Madeleine og Chris O'Neills ekteskapsavtale.

EKTEPAKT: Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill signerte en ekteskapskontrakt da de giftet seg i 2013, i likhet med de resterende parene i den svenske kongefamilien. Foto: NTB Scanpix
EKTEPAKT: Prinsesse Madeleine og Chris O'Neill signerte en ekteskapskontrakt da de giftet seg i 2013, i likhet med de resterende parene i den svenske kongefamilien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den 8. juni er det syv år siden svenske prinsesse Madeleine (37) ga sitt ja til finansmannen Chris O'Neill (45) i Slottskyrkan i Stockholm. Hver for seg har paret gjennom livet vært godt vant med velstand, og formuen ble ikke akkurat mindre da de giftet seg.

Med rikdom følger imidlertid ikke bare fryd og gammen, men også forpliktelser og ansvar. Derfor beslutter de aller fleste kjendiser, finanspar og kongelige å inngå ekteskapsavtaler, slik at de har en plan for fordelingen av det økonomiske ved en eventuell skilsmisse eller et dødsfall.

Det gjelder også prinsessen og hennes utvalgte, som inngikk en ektepakt da de giftet seg i 2013.

Andre forutsetninger

Expressen kunne melde om hva slags avtaler som var blitt inngått allerede noen dager etter bryllupet, og avisen fikk juristen Mattias Parnestedt til å se gjennom de kongelige parenes avtaler med lupe.

Da fant han noe som skilte seg litt ut med prinsessen og finansmannens ektepakt, ifølge Svensk Damtidning. Deres avtale skal ifølge juristen inneholde andre forutsetninger.

- Det er stort sett det samme, bortsett fra at Chris og Madeleine har avtalt at enkelte formuer og ting som de har i ekteskapet skal være felleseie. Chris og Madeleines ektepakt er litt annerledes utformet fordi det gjelder en utenlandsk statsborger, har Parnestedt sagt til Expressen.

Få Se og Hør Pluss nå!

Les eksklusive saker fra bladet

Underholdende TV-serier

Avslørende Se og Hør-bilder

måned
39 kr/99 kr mnd

Supertilbud

kvartal
76 kr/mnd

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer