Fyrstinne Charlene:

- Ekstremt vanskelig

Charlene får ikke fly fra Sør-Afrika grunnet en operasjon, og må dermed feire ti års bryllupsdag uten ektemannen.

TI ÅR SIDEN: Neste uke er det ti år siden fyrst Albert og fyrstinne Charlene giftet seg. Tiårsdagen må de markere hver for seg. Foto: Valery Hache / AFP / NTB
TI ÅR SIDEN: Neste uke er det ti år siden fyrst Albert og fyrstinne Charlene giftet seg. Tiårsdagen må de markere hver for seg. Foto: Valery Hache / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har vært stille fra fyrstinne Charlene (43) av Monaco siden hun i mai reiste til hjemlandet Sør-Afrika for å rette oppmerksomheten rundt beskyttelsen av neshorn.

Hun skulle opprinnelig ha reist tilbake til Monaco for lenge siden, men i slutten av mai opplyste fyrstepalasset i Monaco at 43-åringen hadde fått en infeksjon i øre, nese og hals - og at hun dermed måtte utsette tilbakereisen.

Siden den gang har det vært stille fra fyrstinna, og hun har ikke vist seg i offentligheten på over en måned. Det har fått mange til å lure på hvordan det egentlig står til med prins Alberts (63) kone, og ikke minst hvor hun befinner seg.

Mange har også lurt på hva som vil skje med fyrsteparets ti års bryllupsdag, som etter planen skal markeres 1. juli. Nå avslører fyrstinne Charlene overfor People at hun går glipp av den store dagen.

SVARTE FEIL: Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng intervjuet kronprinsesse Mary av Danmark i Texas. Det gikk ikke helt som det skulle. Vis mer

- Veldig trist

Årsaken er et hun denne uka gikk gjennom en operasjon som følge av komplikasjoner fra en tidligere operasjon, bekrefter fyrstepalasset i en uttalelse til bladet. Charlene ble i mai operert for en alvorlig øre-nese-hals-infeksjon.

- Dette året vil bli det første året jeg ikke er sammen med ektemannen min på bryllupsdagen vår i juli, noe som er vanskelig og gjør meg veldig trist, sier fyrstinna i uttalelsen til People.

Hun fortsetter:

- Men Albert og jeg hadde ikke noe annet valg enn å følge instruksjonene fra legeteamet, selv om det var ekstremt vanskelig. Han har vært en fantastisk støtte for meg.

Fyrstinna får ikke lov til å reise mens hun kommer seg etter operasjonen. Fyrstedømmet opplyser til People at 43-åringen ble operert onsdag denne uka, og at hun vil bli værende i Sør-Afrika på ubestemt tid ettersom hun fortsatt må gjennom en rekke prosedyrer.

Charlenes sykeleie i hjemlandet gjør også at hun ikke har fått sett tvillingbarna Gabriella og Jaques (6) på lang tid.

- Mine daglige samtaler med Albert og barna hjelper meg med å holde motet oppe, men jeg savner veldig å være nær dem. Jeg var så heldig at de besøkte meg i Sør-Afrika, og det var fantastisk å se dem. Jeg kan ikke vente med å treffe dem igjen, sier tobarnsmora videre i uttalelsen.

Fyrst Albert og deres to felles barn reiste for å besøke Charlene i starten av juni. De planlegger å besøke henne igjen om kort tid, opplyser fyrstepalasset til People.

UTEN MAMMA: Charlene var ikke å se da familien var på rugbykamp sist søndag. Foto: Abaca / Niviere David / NTB
UTEN MAMMA: Charlene var ikke å se da familien var på rugbykamp sist søndag. Foto: Abaca / Niviere David / NTB Vis mer

Alene med barna

Fyrstinne Charlene har gått glipp av en rekke arrangementer grunnet sykeleiet, blant annet det tradisjonsrike Formel 1-løpet Monaco Grand Prix i Monaco, der hun skulle deltatt sammen med ektemannen.

Fyrst Albert har de siste ukene blitt fotografert alene sammen med de to barna ved flere anledninger, blant annet på museum for marinevitenskap i starten av juni. Sist helg tok han også med tvillingene på en rugby-turnering i Monte Carlo.

Gabriella og Jaques hygget seg med søskenbarna Kaia Rose og Bodie under rugbykampen. De er barna til Charlenes bror Gareth Wittstock (41).

Men Charlene glimret med sitt fravær. Sist gang hun ble tatt bilde av, var under en viltekspedisjon i Sør-Afrika for en måned siden.

Vis mer

23. juni var det elleve år siden den olympiske svømmeren Charlene Wittstock forlovet seg med fyrst Albert. Bryllupet sto 1. juli året etter, noe som betyr at fyrsteparet kan feire ti års bryllupsdag om en ukes tid. Den må de imidlertid markere hver for seg.

LES OGSÅ: - Det er skikkelig rørende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer