BEKYMRET: Ifølge en anonym kilde skal prins William og prins Charles være svært bekymret for prins Harry. Foto: NTB Scanpix
BEKYMRET: Ifølge en anonym kilde skal prins William og prins Charles være svært bekymret for prins Harry. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Prins William og prins Charles:

- Ekstremt bekymret for Meghan og Harry

Prins William skal være redd for at lillebroren skal falle tilbake til depresjonen han hadde etter prinsesse Dianas død.

Publisert

Den mye omdiskuterte dokumentaren «Harry og Meghan: An African Journey» har allerede rukket å skape store overskrifter. I dokumentaren forteller hertugparet blant annet åpenhjertig om sin mentale helse.

Prins Harry (35) forteller blant annet om hvordan dødsfallet av moren, prinsesse Diana gikk hardt innpå ham og at hvert eneste kameraklikk minner han om den grusomme tiden etter morens død, ifølge Metro.

- Jeg trodde jeg var gjennom det, men så kom alt tilbake igjen, uttaler Harry i dokumentaren og refererer til den konstante oppmerksomheten i medienes søkelys.

Har vært vanskelig

Også hertuginne Meghan (38) adresserer i dokumentaren hvordan hun har følt på presset, og granskningen fra pressen etter at hun giftet seg inn i den britiske kongefamilien.

- Ikke mange har spurt om jeg har det bra, sier 38-åringen i dokumentaren, ifølge The Mirror, og legger ikke skjul på at det har vært vanskelig, også utenfor offentlighetens søkelys.

- Er det innafor å si at du ikke egentlig er ok, at det virkelig har vært vanskelig?, spør journalisten i dokumentaren.

- Ja, svarer en ærlig Meghan i retur.

ÅPNER OPP: Hertuginne Meghan åpner opp om hvordan det har vært å få barn og gifte seg i offentlighetens søkelys. Video: ITV. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Vekker bekymring

En kilde forteller til BBC at det oppfattes som at hertugparet for øyeblikket er på et «skjørt sted». Hertugparets mentale helse og kamp mot pressen begynner å bekymre førstnevntes bror og far, prins William (37) og prins Charles (70).

- William er ekstremt bekymret for Harry og Meghan. Selv om brødrene har vokst fra hverandre bryr William seg fortsatt om Harry og håper at han vil åpne seg for ham om disse problemene, forteller en anonym kilde til US Weekly og fortsetter:

- William ønsker å være der for Harry og hater å se ham på et dårlig sted. Til tross for forskjellene deres, er blod tykkere enn vann, uttaler en kilde.

Videre påpeker kilden at Harry slet med depresjon etter at moren, prinsesse Diana, gikk bort i 1997. Derfor skal visstnok William være livredd for at det samme skal skje med lillebroren igjen.

- Harry er en veldig sensitiv fyr, og Charles er bekymret også. Dette er en tid hvor Harry trenger familien sin aller mest, fortsetter kilden.

REDD FOR TILBAKEFALL: Prins William er bekymret for at prins Harry skal falle tilbake til depresjonen han gikk gjennom etter dødsfallet av prinsebrødrenes mor, prinsesse Diana. Foto: NTB Scanpix
REDD FOR TILBAKEFALL: Prins William er bekymret for at prins Harry skal falle tilbake til depresjonen han gikk gjennom etter dødsfallet av prinsebrødrenes mor, prinsesse Diana. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Prins Williams bekymringer kommer kort tid etter at prins Harry uttalte seg om konflikt-ryktene mellom ham og William i ovennevnte dokumentar. Det har lenge blitt hevdet at forholdet mellom de to prinsebrødrene hadde kjølnet, og det ble blant annet konspirert i om prins Harrys forhold til Meghan hadde noe med saken å gjøre.

TAR TIL TÅRENE: Prins Harry blir svært sentimental når han snakker om foreldrerollen under den årlige WellChild Awards i London. Video: NTB Scanpix / Rød Løper Vis mer

Ulike stadier

Da ryktene om de britiske prinsenes angivelig dårlige forhold sto på som verst, var det flere som mente at dette hadde en helt naturlig grunn - da de er på helt ulike stadier i livet.

Dette bekreftet 35-åringen i den nye dokumentaren, skrev People.

- Vi er absolutt på ulike stadier for øyeblikket. Jeg vil alltid være der for ham, og så vidt jeg vet vil han alltid være der for meg. Vi ser ikke hverandre like ofte som vi pleide lenger, fordi vi er så travle. Men jeg er veldig glad i ham, fortalte Harry, og tar samtidig et oppgjør med de mange skriveriene:

UTTALTE SEG OM RYKTENE: I den nye dokumentaren uttalte prins Harry seg om forholdet til storebroren, prins William. Her er de to prinsebrødrene avbildet i 2012. Foto: NTB Scanpix
UTTALTE SEG OM RYKTENE: I den nye dokumentaren uttalte prins Harry seg om forholdet til storebroren, prins William. Her er de to prinsebrødrene avbildet i 2012. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Majoriteten av ting er skapt ut av ikke noe. Som brødre har vi gode dager og dårlige dager, sa prinsen.

LES OGSÅ: Gikk til familieterapi

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer