Prins Harry og hertuginne Meghan:

Eksperter i sjokk: - Krise i kongehuset

Kongehusekspertene er rystet etter Meghan og Harrys intervju med Oprah Winfrey.

BARE TRIST: Dette sier ekspertene om det famøse Harry og Meghan-intervjuet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I over tre timer satt hertuginne Meghan (39) og prins Harry (36) og fortalte om sitt forhold til den britiske kongefamilien i samtale med talkshowdronninga Oprah Winfrey - der store deler ble vist på tv i USA natt til mandag.

Hertuginnen har blant annet fortalt om et ellevilt mediekjør, selvmordstanker og ryktene om den påståtte isfronten med svigerinne Kate - for å nevne noe. Nye avsløringer fra intervjuet har også blitt sluppet mandag ettermiddag.

Prins Harry beskrev et heller kjølig forhold til både faren prins Charles (72) og broren prins William (38) - og fortalte om en familie som ikke hadde stilt opp i ei vanskelig tid.

Summen av det hele bidro til at hertugparet til slutt trakk seg ut av kongefamilien og flyttet til USA, hvor de nå har vært boende et års tid.

Buckingham Palace har foreløpig ikke uttalt seg etter det omstridte intervjuet, der det kommer fram en rekke beskyldninger om kongefamilien.

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle er sjokkert over intervjuet med Meghan og Harry, selv om hun var forberedt på at seansen kunne bli hardtslående.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer