Hertuginne Meghan:

Eksmannen giftet seg med milliardær

Kun fem måneder etter bryllupet til Meghan og Harry.

HVER TIL SITT: Meghan var i flere år sammen med produsenten Trevor Engelson. Det skulle derimot vise seg at forholdet ikke fungerte, og paret søkte om skilsmisse. Nå har begge to funnet lykken på hver sin kant. Foto: Splash News, NTB scanpix
HVER TIL SITT: Meghan var i flere år sammen med produsenten Trevor Engelson. Det skulle derimot vise seg at forholdet ikke fungerte, og paret søkte om skilsmisse. Nå har begge to funnet lykken på hver sin kant. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er snart et halvt år siden det store bryllupet i Windsor, der prins Harry (34) giftet seg med den amerikanske skuespilleren Meghan Markle (37). I bryllupsgave av dronningen fikk hun og ektemannen hertugdømme over Sussex, som betyr at hun nå skal tituleres som hertuginne.

Med andre ord har det skjedd mye i livet «Suits»-stjernen på kort tid. Hun har lite kontakt med enkelte tidligere venner og familie, men tiden står ikke stille for dem heller. Blant annet har hertuginnens eksmann Trevor Engelson (41) funnet lykken på ny.

Ifølge en rekke medier, deriblant Daily Mail og News, har han nemlig giftet seg igjen. I likhet med sin ekskone Meghan har også han giftet seg inn i velstand og luksus.

Milliardærarving

Trevors nye kone er nemlig Tracey Kurland (32), arving av en formue på flere milliarder. Hun er alene verdt rundt 1,6 milliarder norske kroner, penger hun har fått av finansforeldrene Stanford og Shiela Kurland.

Hennes far jobbet for byrået Countrywide, men forlot selskapet i 2006, etter å ha solgt aksjene sine for omtrent 1,5 milliarder kroner.

GIFT PÅ NYTT: Dette bildet ble lagt ut på Instagram av det nygifte paret, før det brått ble slettet igjen. Foto: Instagram
GIFT PÅ NYTT: Dette bildet ble lagt ut på Instagram av det nygifte paret, før det brått ble slettet igjen. Foto: Instagram Vis mer

Han har siden tjent gode penger i andre bedrifter, og har derfor sikret familien sin godt økonomisk. Det skal derimot nevnes at brudgommen heller ikke har noen økonomiske problemer. Han er en suksessrik film- og TV-produsent i Hollywood.

Meghans eksmann og hans nye hustru har kjent hverandre i omtrent et år, og bryllupet ble avholdt i et privat hjem i Californias Hidden Hills.

Dette er for øvrig det samme området som Kim Kardashian og Kanye West bor, men bryllupet ble tvilsomt avholdt hos kjendisparet. Det spekuleres på at det var hos foreldrene til bruden den storslåtte seremonien gikk av stabelen.

NY KONE: Trevor har giftet seg med den styrtrike arvingen Tracey, som han tok med seg på rød løper i august. Foto: NTB scanpix
NY KONE: Trevor har giftet seg med den styrtrike arvingen Tracey, som han tok med seg på rød løper i august. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hun hadde på seg en skulderløs, halvlang, hvit kjole, mens brudgommen var iført en blågrå dress med en rosa skjorte. Det skal ha vært en svært romantisk seremoni, kan en av gjestene fortelle til Daily Mail.

- Bryllupet virket lite, en uformell og intim affære - en hel verden unna det store bryllupet til ekskona hans i England, forteller gjesten.

Det ble lagt ut flere innlegg i sosiale medier fra vielsen, men alt er nå slettet. Trolig er det den enorme oppmerksomheten bryllupet har fått som har sørget for dette. En må imidlertid regne med litt blest når man er eksmannen til en britisk hertuginne.

Stort bryllup

Trevor har nemlig ved flere anledninger fått føle på kroppen at hans tidligere ekteskap fascinerer folk der ute. Meghan og han møtte hverandre i 2004, da hun kun var 23 år gammel.

Seks år senere, i 2010, giftet de to seg i en hurtig og intim seremoni på hotellet The Jamaica Inn i byen Ocho Rios på den karibiske øya, ifølge Daily Mail.

- Trevor giftet seg med Meghan Markle på kun 12 minutter, har en kilde fortalt til avisen.

VAR FORELSKET: Meghan og Trevor var sammen i seks år før de giftet seg i 2010. Foto: Splash News, NTB scanpix
VAR FORELSKET: Meghan og Trevor var sammen i seks år før de giftet seg i 2010. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

Selve feiringen skal imidlertid ha vart i fire dager i de idylliske og romantiske omgivelsene. Atmosfæren var nok mer avslappet og uformell enn hva den var i Windsor i mai.

Meghan skal ifølge Daily Mail ha slått seg løs i drikkeleker sammen med gjestene på stranden, kun iført en bikini. Feiringen skal ifølge The Sun ha startet me en cocktailfest den første kvelden, etterfulgt av strandfest dagen etter.

LYKKELIG: Meghan Markle sammen med eks-mannen og gode venner. Det er ikke kjent når bildet er tatt. Foto: Splash News, NTB scanpix
LYKKELIG: Meghan Markle sammen med eks-mannen og gode venner. Det er ikke kjent når bildet er tatt. Foto: Splash News, NTB scanpix Vis mer

Den tredje dagen var selve vielsen, etterfulgt av en stor utendørs middag. Den siste dagen møttes gjestene til brunsj før avreise.

Meghans mor, Doria (62), skal ha vært en av hedersgjestene under bryllupet. Det var hun også i mai. Meghans ekteskap til Trevor varte i kun to år, før paret separerte seg. Skilsmissen ble fullført i 2013.

- Ble skilt på grunn av Hollywood

Thomas Markle jr. - Meghans halvbror - har tidligere sagt til Daily Mail at bruddet skyldtes «presset fra Hollywood».

- Han var en hyggelig fyr, som hun var sammen med i flere år. Jeg er ikke sikker på hva som førte til bruddet, men regner med at det var en «Hollywood-greie».

Tre år etter skilsmissen skal Meghan ha møtt prins Harry for første gang under en fest hos deres felles venn Misha Nonoo. Trevor er blitt beskyldt for å forsøke å tjene penger på ekskonas kongelige romanse.

I september i fjor ble det kjent at filmprodusenten skal ha solgt rettighetene til en ny komedie, hvor den kvinnelige hovedpersonen forlater ektemannen for en britisk prins.

Ifølge International Business Times skal produsenten ha foreslått ideen til et TV-selskap etter en samtale med en venn. Der skal han ha forestilt seg hva som ville skjedd dersom han og Meghan hadde felles barn, og hvordan en kamp om foreldrerett ville blitt komplisert av Meghans nye, kongelige kjæreste.

LES OGSÅ: - Går fra Playboy-modell (22)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer