Hertuginne Meghan:

Ekskjæresten tar Meghan i forsvar

Mener hertuginnen umulig kan være en mobber.

IKKE EN MOBBER: Hertuginne Meghans ekskjæreste, Joshua Silverstein, går nå ut mot anklagene om at hertuginnen er en mobber. Foto: Jeremy Selwyn / Pool / AFP / NTB
IKKE EN MOBBER: Hertuginne Meghans ekskjæreste, Joshua Silverstein, går nå ut mot anklagene om at hertuginnen er en mobber. Foto: Jeremy Selwyn / Pool / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Tidligere denne måneden befant hertuginne Meghan (39) seg i hardt vær. The Times skrev nemlig at ansatte ved hoffet hevdet at Meghan hadde stått bak mobbing av flere ansatte på Kensington Palace, da hun og prins Harry (36) bodde der.

Meghan skal også ha gjort at enkelte ansatte tok til tårene.

Det hele fikk bjellene til å ringe hos Buckingham Palace, som var raskt ute med å innlede en etterforskning av anklagene.

Det har også blitt kjent at hertuginnen skal ha et ønske om å vite nøyaktig hvem som kaller henne en mobber, og hun skal kreve at Buckingham Palace gir henne navnene. Det meldte Daily Mail.

Hertuginnen ønsker angivelig å se alle dokumenter, e-poster og tekstmeldinger relatert til mobbepåstandene, skrev avisen videre.

Nå, en knapp måned etter at anklagene ble kjent, tar Meghans ungdomskjæreste hertuginnen i forsvar. Han mener nemlig at hun umulig kan være en mobber.

SNAKKER UT: Thomas Markle snakker ut etter intervjuet med Harry og Meghan. Video: ITV Vis mer

- Vil ikke at det skal skje

Da hertuginnen giftet seg med sin prins i 2018, var hun pent nødt til å venne seg til et kongelig liv. Til tross for et møte med det ukjente, ville hun aldri ha tydd til mobbing, ifølge ekskjæresten.

Joshua Silverstein forteller nemlig til Us Weekly at han personlig ikke kan se for seg at hun behandlet ansatte dårlig.

- Jeg ser henne gjøre det hun føler er riktig for å være lykkelig og eksistere i et system som trolig ikke har vært veldig imøtekommende for den hun er og hvor hun kommer fra, sier han.

FØRSTE KYSS: Joshua Silverstein, mannen hertuginne Meghan delte sitt første kyss med i tenårene, går nå ut og forsvarer 39-åringen. Foto: Mediapunch / REX / NTB
FØRSTE KYSS: Joshua Silverstein, mannen hertuginne Meghan delte sitt første kyss med i tenårene, går nå ut og forsvarer 39-åringen. Foto: Mediapunch / REX / NTB Vis mer

Silverstein, som Meghan delte sitt aller første kyss med i tenårene, forteller videre at det hele trolig handler om rase.

- Når du ser kvinner av farge - spesielt svarte kvinner - stå opp for seg selv og snakke ut mot det de føler er respektløst eller undertrykkende, har hvite ofte en tendens til å klassifisere det på negative måter fordi de ikke vil at det skal skje, forteller han.

Silverstein har gjennom årene blitt en svært suksessfull skuespiller, komiker og beatboxer.

Han har blant annet dukket opp på James Cordens talkshow «The Late Late Show» og «Drop the Mic». Corden og Silverstein er nære venner, i likhet med Corden og hertuginnen.

BARE TRIST: Dette sier ekspertene om det famøse Harry og Meghan-intervjuet Vis mer

- Svertekampanje

Kort tid etter at anklagene om mobbing av ansatte nådde overflaten, uttalte hertuginnen, gjennom sin talsperson, at hun ikke kjente seg igjen i påstandene, ifølge ET Online.

- La oss bare si det som det er. En velplanlagt svertekampanje basert på villedende og skadelig feilinformasjon, sa talspersonen, og fortsatte:

- Vi er skuffet over å se at denne ærekrenkende skildringen av hertuginnen av Sussex, blir gitt spalteplass av et medie.

Videre mente talspersonen at det ikke er tilfeldig at slike forvrengte beskyldninger kommer bare kort tid før hertuginnen og prins Harry skulle snakke ut for første gang, siden de i fjor trakk seg tilbake fra sine kongelige plikter.

- Hertuginnen er såret over det siste angrepet på karakteren hennes, spesielt siden hun har vært målet for mobbing selv, og er dypt forpliktet til å støtte dem som har opplevd smerte og traumer, sa talspersonen, som la til at Meghan er fast bestemt på å skulle fortsette arbeidet sitt mot mobbing.

FORTVILET: Oprah Winfreys intervju av Meghan Markle og Prins Harry vekker oppsikt. Video: CBS Vis mer

Tordentale

En av dem som tidligere har tatt 39-åringen i forsvar, er hennes tidligere «Suits»-kollega Patrick J. Adams. (39). I en rekke Twitter-meldinger gikk han nemlig hardt ut mot alle kritikere, og det britiske kongehus, for å støtte sin «entusiastiske, snille, samarbeidsvillige, givende og glade» venninne.

I innleggene beskriver skuespilleren hans tidligere fiktive kone som en svært sterk kvinne som aldri har vært redd for å stå opp for seg selv, eller dem hun er glad i.

«Hun forelsket seg, flyttet til et annet land, ble et kjent navn over hele verden og begynte den vanskelige jobben med å passe inn i en familiedynamikk som på sitt beste kan beskrives som komplisert, og på sitt verste tilsynelatende gammeldags og giftig », skrev han videre.

Han mener også at disse hendelsene bare er enda et eksempel på skamløsheten til en institusjon som for lengst har gått ut på dato, har mistet troverdigheten og har mistet anstendigheten.

«Finn noen andre å irettesette, fornærme og pine. Min venn Meghan er langt utenfor deres liga», avsluttet han tordentalen.

LES OGSÅ: - Krever bevis

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer