<strong>NÅ ER DE BORTE:</strong> Sjahn-familien i lykkeligere dager. Her sitter Leila Pahlavi på mamma Farahs arm, og prins Alireza er helt til høyre på bildet. Mohammed Reza Pahlavi til venstre på bildet.
NÅ ER DE BORTE: Sjahn-familien i lykkeligere dager. Her sitter Leila Pahlavi på mamma Farahs arm, og prins Alireza er helt til høyre på bildet. Mohammed Reza Pahlavi til venstre på bildet. Vis mer

Ekskeiserinnens dype tragedie

På dette bildet var de en lykkelig familie. Etter at ektemannen døde, har to av hennes barn begått selvmord.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fra før hadde hun mistet sin ektemann og sin datter. Tirsdag ble den iranske ekskeiserinnen Farah Pahlavi på nytt rammet av en tragedie.

Alireza Pahlavi, sønnen av den tidligere sjahen av Iran, begikk tirsdag selvmord i sitt hjem i Boston. Dette opplyser en talsperson for familien til CNN.

44-åringen var sønn av den tidligere sjahen av Iran Mohammed Reza Pahlavi, som ble styrtet i 1979 og som døde i eksil i Kairo året etter.

- Det er med stor sorg, at vi informerer om at prins Alireza Pahlavi har gått bort. Som millioner av unge iranere, var han dypt opprørt over alt som har skjedd med hans kjære hjemland, i tillegg til byrden med å miste en far og en søster i sitt unge liv. Selv om han i årevis kjempet for å overvinne sorgen, ble det til slutt for mye for ham, heter det på familiens hjemmeside.

Sorgen er ekstra stor for moren Farah Pahlavi, som nå har opplevd at to av hennes barn har begått selvmord. Datteren Leila Pahlavi døde i juni 2001 31 år gammel.

Av søskenflokken lever fortsatt storebroren Reza, søsteren Farahnaz og Alirezas halvsøster Shahnaz.

- Dette er en stor tragedie for ekskeiserinne Farah, som nå har mistet to av sine barn. Ekskeiserinnen bor til daglig i eksil i Paris. Men hun dukker jevnlig opp ved store anledninger i Europas kongehus. Sist jeg så henne var i bryllupet til greske prins Nikolaos på øya Spetses i august, sier Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no.

- Jeg har også i årenes løp møtt hennes sønn, som nå er død. Siste gang tror jeg var i et bryllup i London for noen år siden, forteller han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer