BRYLLUPS UTEN EKSER: Kronprinsesse Victoria og Daniel Westling, har ikke eksene til prins Carl Philip og prinsesse Madeleine på gjestelisten i helgen. Det er nok de to sistnevnte glade for. Foto: SCANPIX
BRYLLUPS UTEN EKSER: Kronprinsesse Victoria og Daniel Westling, har ikke eksene til prins Carl Philip og prinsesse Madeleine på gjestelisten i helgen. Det er nok de to sistnevnte glade for. Foto: SCANPIXVis mer

Eksene droppet fra bryllupet

Jonas Bergström blir ikke å finne blant bryllupsgjestene.

SEHER.NO:  Etter bruddet med prinsesse Madeleine, ble det kjent at Jonas Bergström fortsatt var invitert til helgens kronprinsessebryllup i Sverige.

Det ble naturlig nok tidlig hevdet at han nok ville takke nei til å komme, og nå kommer også bekreftelsen på at eksforloveden, som ventet, ikke blir å finne blant bryllupsgjestene.

Heller ikke prins Carl Philips tidligere kjæreste Emma Pernald, som også er en veldig god venninne av kronprinsesse Victoria, eller hans nåværende kjæreste Sofia Hellqvist er med på vielsen eller festen. Det er ikke kjent om de ikke er invitert, eller om de har takket nei.

- De har så mange venner begge to, så de har måttet dele de opp mellom seg, sier hoffreporter Johan T. Lindwall til sin egen avise Expressen.

- Om man skal være ærlig, så hadde det nok sett rart ut om man hadde inivitert Carl Philips tidligere kjæreste, men på den andre siden så er hun en meget, meget god venn av både prinsesse Madeleine og kronprinsesse Victoria, sier Lindwall.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Madeleine fikk støtte av sin norske familie