Eks-prinsesse Tessy av Luxembourg:

Eks-prinsessens nye liv etter skilsmissen

- Det føles magisk.

GRAVID: Tidligere prinsesse Tessy av Luxembourg venter barn med sin nye mann. Hun og prins Louis skilte lag i 2017. Foto: Privat
GRAVID: Tidligere prinsesse Tessy av Luxembourg venter barn med sin nye mann. Hun og prins Louis skilte lag i 2017. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Tidligere prinsesse Tessy (35) av Luxembourg gikk ikke stille i dørene da kongehuset i lilleputtstaten i januar 2017 kunngjorde at hun og prins Louis (34) skulle skilles etter nesten elleve års ekteskap.

Sammen har de sønnene Gabriel (15) og Noah (13).

Bruddet ble starten på en lang og skitten runde i retten - der de kom til enighet først i april 2019. Tessy ble anklaget for å være «gold digger» da hun krevde et rettferdig oppgjør etter samlivsbruddet, og skittkasting og pengekrangel preget den kongelige skilsmissen i lang tid.

Verdenspressen kastet seg også på, og veltet seg i saftige overskrifter om det som ble beskrevet som en møkkete og sjokkerende kongelig skilsmisse. I ettertid har imidlertid det tidligere prinseparet startet på ny på hver sin kant.

Tessy Antony de Nassau forlovet seg med den sveitsiske forretningsmannen Frank Floessel på nyttårsaften, og i februar kunngjorde hun også på Instagram at de venter sitt første barn sammen.

Det gikk litt i krøll på «Today show Australia» da de snakket om de kongelige: Video: Nine Network Vis mer

- Magisk

Bare to måneder senere kom det lynmelding fra storhertugdømmet om at også prins Louis hadde forlovet seg på ny, og at det nok en gang er duket for kongelig bryllup i Luxembourg.

Prins Louis har falt for advokaten Scarlett-Lauren Sirgue - og Tessy var raskt ute med å gratulere sin forhenværende ektemann på Instagram:

2006: Slik så det ut da Tessy og prins Louis giftet seg i 2006. Her sammen med storhertugparet Maria Teresa og Henri, samt eldstesønnen Gabriel. Foto: Frank Rollitz / REX / Shutterstock / NTB
2006: Slik så det ut da Tessy og prins Louis giftet seg i 2006. Her sammen med storhertugparet Maria Teresa og Henri, samt eldstesønnen Gabriel. Foto: Frank Rollitz / REX / Shutterstock / NTB Vis mer

«Endelig er det ute også. Gabe, Noah, Frank og jeg er så glade for dere begge og ønsker dere ikke annet enn det beste og mye lykke», skrev hun på Instagram-story, ifølge People.

Gratulasjonen tyder på at eksparet har lagt det vonde blodet bak seg. Sønnene Gabriel og Noah kan dessuten se frem til å bli storebrødre i løpet av året.

I forrige uke avslørte eks-prinsessen og forloveden at det er en gutt som snart melder sin ankomst. Det gjorde hun på Instagram, der hun også delte en rekke bilder fra festen da babyens kjønn ble avslørt.

«En kommende sønn. Tusen takk for den vakreste dagen og feiringen. Vi er ekstremt takknemlige for alle deres meldinger, brev, gaver og gode ønsker», var blant det 35-åringen skrev.

Den tidligere prinsessen beskriver det som «helt magisk» å nå skulle få sin tredje sønn. Forloveden Frank Floessel har datteren Julia fra et tidligere forhold.

- Min kommende ektemann Frank og våre tre barn Gabriel, Noah og Julia er fra seg av lykke over å snart skulle få møte det nyeste tilskuddet til familien. Det føles magisk, sier hun til Se og Hør.

SVARTE FEIL: Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng intervjuet kronprinsesse Mary av Danmark i Texas. Det gikk ikke helt som det skulle. Vis mer

Flyttet til Sveits

Det var i januar i år det ble kjent at eks-prinsessen hadde forlovet seg med den sveitsiske forretningsmannen Frank Floessel, som hun fant sammen med i fjor.

Floessel fridde på selveste nyttårsaften, ifølge Royal Central. Nyheten delte Tessy selv på Instagram samme dag.

«Ja til 2021 og mange flere år sammen», skrev hun til et bilde av seg og forloveden.

BABYMAGE: Eks-prinsessen og forloveden får snart en sønn. Foto: Privat
BABYMAGE: Eks-prinsessen og forloveden får snart en sønn. Foto: Privat Vis mer

- Etter å ha kommet oss gjennom det ekstraordinære og vanskelige året i fjor sammen, tok jeg sjansen på å ta det neste steget i forholdet vårt, og jeg er overlykkelig over at Tessy sa ja, sa en stolt Floessel til nettstedet i januar.

Nå bor de sammen i Floessels hjemland Sveits.

Skitten skilsmisse

Til tross for at Tessy Antony de Nassau ikke lenger er prinsesse, skaper hun stadig overskrifter i pressen verden over. Hun var også i hardt vær da hun kom inn i kongefamilien i Luxembourg for over 16 år siden.

Hele Europa holdt pusten da det i 2005 ble kjent at den da 19 år gamle prins Louis ventet barn med sin ikke-kongelige kjæreste - utenfor ekteskap. I kongelige kretser er det like uvanlig å få barn før ekteskap som det er at kongelige skiller seg.

KJEDELIG: Det er ikke alltid like lett å holde 100 prosent fokus under lange forsamlinger. Det fikk den svenske kongefamilien føle på. Video: Expressen TV Vis mer

De endte likevel opp med å gifte seg samme år som sønnen Gabriel kom til verden. Han fikk også en selvskreven plass på bryllupsbildet. Tessy og prins Louis skal i dag ha et fint forhold, til tross for den skitne og mye omtalte skilsmissen.

LES OGSÅ: - Khloé er ekstremt skuffet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer