Tessy Antony de Nassaus:

Eks-prinsessen venter barn igjen

Tessy og prins Louis av Luxembourg sjokkerte da de i 2017 kunngjorde at de skulle skilles. Nå smiler lykken på ny for eks-prinsessen.

BARN FØR BRYLLUP: Tessy og prins Louis avbildet under bryllupet sitt i 2006. Nå venter Tessy barn igjen - med sin nye forlovede. Foto: Frank Rollitz/ REX/ NTB
BARN FØR BRYLLUP: Tessy og prins Louis avbildet under bryllupet sitt i 2006. Nå venter Tessy barn igjen - med sin nye forlovede. Foto: Frank Rollitz/ REX/ NTB Vis mer
Publisert

Tessy Antony de Nassaus (35) var best kjent som prinsesse av Luxemburg, frem til skilsmissen fra prins Louis (34) ble ferdigstilt for to år siden.

Skilsmisser er ikke hverdagskost blant kongelige, noe som utløste en sjokkbølge som strakk seg gjennom verdenspressen da separasjonen ble kjent i 2017.

Prosessen skal ha vært langt fra enkel, da det skulle vise seg å ta to år før det tidligere ekteparet ble enig om fordelingen etter det som ble et elleve år langt ekteskap. I 2019 var derimot det hele over - og ett år senere smilte lykken for Tessy på ny.

I januar ble det nemlig kjent at eks-prinsessen hadde forlovet seg med den sveitsiske forretningsmannen Frank Floessel, som hun fant sammen med i 2020 - og nå kan paret dele nok en gladnyhet.

SVARTE FEIL: Se og Hørs kongehusekspert Anders Stavseng intervjuet Kronprinsesse Mary av Danmark i Texas. Det gikk ikke helt som det skulle. Vis mer

Venter barn

Onsdag denne uken delte Tessy to bilder på Instagram, hvor hun poserer sammen med forloveden. På det første bildet ser man henne ikledd en gul kjole, med Floessel stående bak henne iført dress, samtidig som han holder godt rundt henne.

Hendene er plassert på eks-prinsessens mage.

«Våren er den perfekte tiden for delikate blomster å vokse», skriver hun til bildet, og dermed indikerer at hun venter barn.

I kommentarfeltet har det strømmet inn med gratulasjoner, til det som er Tessys tredje graviditet. Fra ekteskapet med prins Louis av Luxemburg har hun de to sønnene prins Gabriel (14) og prins Noah (13).

Deriblant Royal Central og Daily Mail har omtalt gravidnyheten.

GRAVID: Den tidligere prinsessen av Luxemburg Tessy Antony er gravid med sitt tredje barn. Foto: Nick Harvey/ REX/ NTB
GRAVID: Den tidligere prinsessen av Luxemburg Tessy Antony er gravid med sitt tredje barn. Foto: Nick Harvey/ REX/ NTB Vis mer

Det er foreløpig ikke kjent hvor langt på vei Tessy er eller hvilket kjønn barnet har.

Forlovet på nytt

Som nevnt ble det i januar kjent at Tessy hadde blitt fridd til av sin nye kjæreste, og dermed venter nok et bryllup for den kommende trebarnsmoren.

Floessel skal ha gått ned på et kne på selve nyttårsaften, ifølge Royal Central. Nyheten delte Tessy selv på Instagram samme dag.

«Ja til 2021 og mange flere år sammen», skrev hun til et bilde av seg og forloveden.

Floessel har selv kommentert forlovelsen til Royal Central.

- Etter å ha kommet oss gjennom det ekstraordinære og vanskelige året i fjor sammen, tok jeg sjansen på å ta det neste steget i forholdet vårt, og jeg er overlykkelig over at Tessy sa ja, sa en stolt Floessel til nettstedet i januar.

Paret gikk offentlig ut med forholdet i fjor, men skal ha kjent hverandre i flere år i forveien.

KONGELIG STIKK: Prestisjetunge British Academy Film Awards (BAFTA) gikk av stabelen natt til mandag. Brad Pitt kom i en takketale med et humoristisk stikk til den britiske kongefamilien. Slik reagerte Prins William. Video: NTB Scanpix og Dagbladet TV Vis mer

Skitten skilsmisse

Da det i 2017 ble kjent at Tessy skulle skilles fra ektemannen, ble det som nevnt sendt en sjokkbølge gjennom verdenspressen. Dette var imidlertid ikke første gang prinseparet skapte overskrifter.

Hele Europa holdt nemlig pusten da det i 2005 ble kjent at den da 19 år gamle prins Louis ventet barn med sin ikke-kongelige kjæreste, utenfor ekteskap. I kongelige kretser er det nemlig like uvanlig å få barn før ekteskap som det er at kongelige skiller seg.

DEN GANG DA: Tessy og prins Louis avbildet på bryllupsdagen sin i 2006. Foto: Frank Rollitz/ REX/ NTB
DEN GANG DA: Tessy og prins Louis avbildet på bryllupsdagen sin i 2006. Foto: Frank Rollitz/ REX/ NTB Vis mer

De endte likevel med å gifte seg samme år som sønnen kom til verden, og ekteskapet holdt i en årrekke før de valgte å separere seg.

Det ble starten på en to år lang konflikt, som ifølge Telegraph endte i retten da partene ikke klarte å komme til enighet. Tessy skal blant annet ha blitt beskyldt for å være en «gold digger», samtidig som eks-prinsessens advokat Deborah Bangay QC forklarte i retten at hennes klient kun var ute etter et rettferdig beløp.

Tessy og prins Louis skal den dag i dag ha et fint forhold, til tross for den skitne og mye omtalte skilsmissen.

LES OGSÅ: - Hun var nedsettende og kontrollerende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer