SÆR I MATVEIEN: Å koke egg til prins Charles er en utakknemlig oppgave. Foto: All Over Press
SÆR I MATVEIEN: Å koke egg til prins Charles er en utakknemlig oppgave. Foto: All Over PressVis mer

Eggmysteriet tilspisses

Husker du fortellingen om Snehvit og de syv dvergene? Gjør deg klar for prins Charles og de syv eggene!

Rojal eggerøre!


SEHER.NO: Hvordan prins Charles liker eggene sine er det store samtaleemnet i Storbritannia om dagen. Ifølge den nye boken "On Royalty" av Jeremy Paxman, er den britiske tronarvingen nemlig riktig så vanskelig i eggveien!


Boken hevder at Charles er så sær på hvordan han liker eggene sine etter en dag på jakt, at kjøkkenpersonalet må koke syv egg som han kan teste før han finner sin favoritt. De seks som ikke passerer prinsens følsomme gane havner rett i søpla.


SE HER: Prins Charles sur på svensk på blondine


Forfatteren av boken hevder historien kommer fra en av prinsens venner. Likevel har historien fått hoffet til å bryte sin vanlige pressestrategi om aldri å kommentere kongefamiliens "private anliggende", og Clarence House hevder at eggmysteriet ikke er mer enn en storm i et eggeglass.


Men det stopper nok ikke der...


I går kom det frem at prins Charles sære eggvaner tidligere er blitt omtalt i en annen bok - "The Housekeeper's Diary" av Wendy Berry, en tidligere ansatt ved Highgrove.


SE HER: Prins Harry i trøbbel - igjen


Boken ble forsøkt stoppet for elleve år siden og beskriver - i tillegg til intime detaljer rundt Charles og Dianas ekteskap - flere eggkokende episoder fra prinsens hus på landet.


Ikke ome-lett å være prins...

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.