Såret av Durek og Märtha

Dureks mamma:
- Føler meg sviktet

Avslører sannheten om sønnen.

Til nå har Durek Verretts mor holdt seg utenfor pressen. Men i mars reiste Se og Hør til New York, og fikk henne i tale. Video: Lars Gautneb. Bilder: Privat, Instagram/@shamandurek. Klipp: Nora Skavhaug. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I et eksklusivt intervju med Se og Hør tar prinsesse Märtha Louises (51) kommende svigermor, Veruschka Urquhart (79), for første gang bladet fra munnen og forteller om sitt forhold til sønnen Durek Verrett (48).

Durek har ofte hyllet moren til sine mange følgere over hele verden:

«Gratulerer med morsdagen, Veruschka Urquhart. Min fantastiske mektige mor, orakelet som ga liv til meg og guidet meg med visdom til å elske kvinner og la dem bli dronninger med ære og respekt», skrev han på Facebook i anledning morsdagen i 2018.

For utenforstående kan det virke som om Durek og morens forhold er rosenrødt, men sannheten er annerledes.

Les hele det eksklusive intervjuet med Dureks mamma her:

Såret av Dureks oppførsel

Dureks mor bor alene i New York, og har de siste årene hatt det svært tøft. Veruschka var en av de første som ble rammet av corona, og hun sliter fortsatt med senvirkningene.

Da hennes samboer Michael døde en stund senere, skal Durek ha fraværende. Sønnen skal ikke engang ha sendt en kondolanse, til tross for at Michael hadde vært en viktig del av Dureks liv i 40 år, og er far til Dureks lillebror Brandon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer