Prins William og hertuginne Kate:

- Dumpet henne over telefonen

Ifølge en ny bok skal prins William ha dumpet hertuginne Kate i 2007.

GODT GIFT: Hertuginne Kate og prins William kan neste år feire ti år som mann og kone. Men veien frem dit har ikke bare vært enkel. Foto: Shutterstock / NTB
GODT GIFT: Hertuginne Kate og prins William kan neste år feire ti år som mann og kone. Men veien frem dit har ikke bare vært enkel. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

I april neste år kan hertuginne Kate (38) og prins William (38) feire hele ti år som mann og kone. Det overdådige eventyrbryllupet sto i Westminster Abbey 29. april 2011 - en dato som utvilsomt har skrevet seg inn i historiebøkene.

Hertugparet møtte hverandre første gang i 2001, da begge var studenter ved universitetet St. Andrews i Skottland, og i dag er de lykkelige foreldre til de tre barna prins George (7), prinsesse Charlotte (5) og prins Louis (2).

Veien frem mot ekteskapet har imidlertid ikke bare vært enkel. I en ny, kongelig bok ført i pennen av den britiske historikeren Robert Lacey, blir det hevdet at prins William i 2007 skal ha dumpet sin daværende kjæreste Kate Middleton - over telefon.

I boken «Battle of Brothers» skriver Lacey at den kommende kongen skal ha vært usikker på fremtiden sammen med Middleton, og derfor ha dumpet henne over telefon mens hun var på jobb 11. april 2007.

En rekke internasjonale medier har omtalt saken, deriblant Us Magazine.

- Dumpet på jobb

Prins William, som den gang var 25 år gammel, hadde da vært kjæreste med Middleton i flere år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer