Prins Harry og hertuginne Meghan:

Dukket opp sammen etter bruddryktene

Det ser ut til at kjærligheten blomster for hertugparet av Sussex.

SMILER: Det ser etter alt å dømme ut til at paret har det fint i hverandres selskap. Foto: Pa Photos/Jordan Pettitt/NTB

SMILER: Det ser etter alt å dømme ut til at paret har det fint i hverandres selskap. Foto: Pa Photos/Jordan Pettitt/NTB

Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Prins Harry (39) og hertuginne Meghan (42) har nok for lengst blitt vant med at det både skrives om, og menes noe om alt de foretar seg. Og den siste tiden har det blitt spekulert mye på hvorvidt det går mot slutten for ekteskapet eller ikke.

Paul Burrell (64), som var butler for prinsesse Diana, hevdet blant annet at prins Harry «bare blir i ekteskapet for å se barna deres vokse opp», i mai.

Nå ser det derimot ut til at kjærligheten fortsatt blomstrer mellom Harry og Meghan, skriver ET.

Fredag fikk publikum seg en overraskelse da de så Meghan Markle og Prins Harry på tribunen. Reporter: Celina Morken. Video: Rød Løper / Tiktok. Vis mer

Det var i forbindelse med Invictus Games i Tyskland paret igjen ble observert sammen. På bildene ser de alt annet enn ulykkelige ut, noe også Se og Hørs kongehusekspert, Caroline Vagle, har bitt seg merke i.

- Den siste tiden har jo vært preget av skilsmisserykter, men bildene fra Tyskland viser oss det motsatte. For meg ser det ut som Meghan og Harry fortsatt nyter hverandres selskap, der de smiler, ler og holder hender.

Videre påpeker Vagle at paret må tåle kritikk, uansett hva de gjør - eller ikke gjør.

- Noen vil garantert hevde det er et spill for galleriet. Jeg har inntrykk av at uansett hva de gjør, blir det tolket i negativ retning av enkelte.

HÅND I HÅND: Harry og Meghan sammen på Invictus Games. Foto: Pa Photos / Jordan Pettitt / NTB
HÅND I HÅND: Harry og Meghan sammen på Invictus Games. Foto: Pa Photos / Jordan Pettitt / NTB Vis mer

Det var under avslutningsseremonien paret dukket opp sammen. Mens Harry gikk for en stilren helsvart dress, valgte kona en stroppeløs grønn kjole med blomstermønster.

Prinsen tok også til scenen under seremonien, for å hedre deltakerne i den ukelange konkurransen.

PÅ SCENEN: Harry takket deltakerne fra scenen. Foto: Pa Photos/Jordan Pettitt/NTB.
PÅ SCENEN: Harry takket deltakerne fra scenen. Foto: Pa Photos/Jordan Pettitt/NTB. Vis mer

- Vi har alle vært vitne til den hvor stor innvirkning sport har for de som kjemper seg tilbake (fra sykdom, skade, etc. journ.anm.). Men dere vil aldri helt forstå hvor mye dere har påvirket millioner av mennesker verden rundt etter denne uken. Dere har åpnet folks hjerter, gjennom deres sårbarhet, gjennom deres motstandskraft og deres evner. Dere har vist oss at glede kan dukke opp fra etter tunge kamper.

ØDELAGT: Prins Harry avslører detaljer om slåsskampen han hadde med broren sin Prins William i talkshowet «The Late Show with Stephen Colbert». Video: Pluto TV Vis mer

Harry grunnla Invictus Games i 2014, etter å ha besøkt Warrior Games i USA. Der ble han inspirert til å lage en internasjonal konkurranse for sårede og syke tjenestemenn og kvinner.

Det var også under Invictus Games i Canada, at han og Meghan debuterte som par i offentligheten, tilbake i 2017.

Harry og Meghan deltok på flere begivenheter sammen under oppholdet i Tyskland, og var blant annet å se på et arrangement for rullestolbasketball og svømmestevne.

GLADE: Paret deltok på en rekke arrangementer sammen. Foto: Pa Photos/Jordan Pettitt/NTB.
GLADE: Paret deltok på en rekke arrangementer sammen. Foto: Pa Photos/Jordan Pettitt/NTB. Vis mer

De skal også ha feiret Harrys 39-årsdag, skriver ET videre.

Paret deltok også på et møte med Nato-medlemmer fra Italia og Nederland, samt en volleyballturnering mellom Nigeria og Ukraina.

LES OGSÅ: Vekker oppsikt

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer