Kronprinsesse Mette-Marit

Dukket opp på «Skal vi danse»

Dansekonkurransen hadde kongelig gjest i salen under lørdagens sending.

I SALEN: Kronprinsesse Mette-Marit var på plass under lørdagens «Skal vi danse»-sending. Foto: NTB
I SALEN: Kronprinsesse Mette-Marit var på plass under lørdagens «Skal vi danse»-sending. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Under lørdagens sending av «Skal vi danse» var det duket for filmkveld. I salen var det også kongelig tilstedeværelse - kronprinsesse Mette-Marit (47) hadde nemlig tatt turen til H3 Arena på Fornebu.

Det har imidlertid gått under radaren for de fleste, fram til nå. Til Se og Hør kan nemlig TV 2 bekrefte at det var kongelig publikum på plass.

- Vi kan bekrefte at kronprinsesse Mette-Marit var til stede blant publikum under forrige ukes «Skal vi danse»-sending, skriver pressekontakt for programmet, Siril Vatne Meling, i en e-post.

TV 2 var først til å melde saken.

KOM VIDERE: Kronprinsesse Mette-Marit var etter all sannsynlighet i salen for å heie på Synnøve Skarbø. Foto: Espen Solli / TV 2
KOM VIDERE: Kronprinsesse Mette-Marit var etter all sannsynlighet i salen for å heie på Synnøve Skarbø. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

I salen satt kronprinsessen sammen med tidligere moteredaktør Vanessa Rudjord (44). Sistnevnte har podkasten «Vanessa og Synnøve» sammen med danse-deltaker Synnøve Skarbø (49).

Kronprinsessa har også kommentert under sistnevntes Instagrambilder, hvor hun skriver at hun heier på Skarbø i konkurransen.

Det er derfor nærliggende å tro at Mette-Marit var i salen for å nettopp gi Skarbø ekstra applaus for å komme seg gjennom lørdagens sending.

HARD MEDFART: Det gikk ikke helt som planlagt for radioprofil Siri Kristiansen og dansepartneren Tarjei Nøstvold Svalastog under lørdagens «Skal vi danse». Video: «Skal vi danse», TV 2 / Privat / Rød Løper Vis mer

Teamet for lørdagens sending var som nevnt filmkveld. I den anledningen hadde Skarbø og dansepartneren Santino Mirenna med seg en livlig quickstep basert på musikalen «Annie».

Det ble imidlertid ikke noe poengdryss fra dommerne - dansen ble belønnet med skarve 22 poeng. Det holdt imidlertid til en ny runde, og det ble Fred Buljo som måtte forlate konkurransen.

Slottet har foreløpig ikke besvart Se og Hørs henvendelse.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke redd for døden

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer