Kronprinsesse Mette-Marit

Dukket opp på «Skal vi danse»

Dansekonkurransen hadde kongelig gjest i salen under lørdagens sending.

I SALEN: Kronprinsesse Mette-Marit var på plass under lørdagens «Skal vi danse»-sending. Foto: NTB
I SALEN: Kronprinsesse Mette-Marit var på plass under lørdagens «Skal vi danse»-sending. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Under lørdagens sending av «Skal vi danse» var det duket for filmkveld. I salen var det også kongelig tilstedeværelse - kronprinsesse Mette-Marit (47) hadde nemlig tatt turen til H3 Arena på Fornebu.

Det har imidlertid gått under radaren for de fleste, fram til nå. Til Se og Hør kan nemlig TV 2 bekrefte at det var kongelig publikum på plass.

- Vi kan bekrefte at kronprinsesse Mette-Marit var til stede blant publikum under forrige ukes «Skal vi danse»-sending, skriver pressekontakt for programmet, Siril Vatne Meling, i en e-post.

TV 2 var først til å melde saken.

I salen satt kronprinsessen sammen med tidligere moteredaktør Vanessa Rudjord (44). Sistnevnte har podkasten «Vanessa og Synnøve» sammen med danse-deltaker Synnøve Skarbø (49).

Kronprinsessa har også kommentert under sistnevntes Instagrambilder, hvor hun skriver at hun heier på Skarbø i konkurransen.

Det er derfor nærliggende å tro at Mette-Marit var i salen for å nettopp gi Skarbø ekstra applaus for å komme seg gjennom lørdagens sending.

Teamet for lørdagens sending var som nevnt filmkveld. I den anledningen hadde Skarbø og dansepartneren Santino Mirenna med seg en livlig quickstep basert på musikalen «Annie».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer