Dronning Letizia

Dukket opp i svigermors kjole

Kvinnene i de europeiske kongehusene stiller stadig oftere i lånte fjær.

OVERRASKET: Dronning Letizia stilte på offisielt oppdrag i en 45 år gammel kjole, som absolutt har tålt tidens tann. Foto: NTB/Archie Andrews/ABACAPRESS.COM
OVERRASKET: Dronning Letizia stilte på offisielt oppdrag i en 45 år gammel kjole, som absolutt har tålt tidens tann. Foto: NTB/Archie Andrews/ABACAPRESS.COM Vis mer
Publisert

Forholdet mellom Spanias dronning Letizia (49) og hennes svigermor Sofia (83) har tidligere skapt overskrifter av den negative sorten etter at de to brøt ut i håndgemeng i katedralen i Palma.

Den gang var de raske med å stille opp for pressen igjen tilsynelatende som gode venner, men mye tyder på at forholdet faktisk er bedre i dag. I hvert fall såpass godt at Letizia har fått ta et dypdykk i den tidligere dronningens garderobe.

Da hun og ektemannen kong Felipe (53) tok imot ambassadører til Spania på en årlig tilstelning i Zarzuela-palasset, hyllet hun nemlig svigermorens upåklagelige stilsans ved å bruke en av hennes gamle kjoler.

Eksklusiv vintage

Den flotte kreasjonen kommer fra eksklusive Valentino, og består av et grønt skjørt og en blomstrete overdel. Svigermor Sofia brukte den selv i 1977 i forbindelse med et statsbesøk til Tyskland sammen med ektemannen, den daværende kong Juan Carlos (84).

Sistnevnte har forøvrig rømt til midtøsten etter en rekke skandaler, mens Sofia fortsetter å støtte sønnen Felipe og hans familie i den kongelige gjerning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer