Prins William:

Dukket opp i eksens bryllup

Rose Farquhar var prinsens første seriøse kjæreste.

DELTOK: Prins William dukket opp i eksens bryllup.
DELTOK: Prins William dukket opp i eksens bryllup. Vis mer
Publisert

For 22 år siden ble det kjent at prins William datet Rose Farquhar. Romansen mellom dem fant sted sommeren år 2000, og som kjent skulle det ikke vare.

Prins William er gift med prinsesse Kate og sammen har de tre barn. Denne helga var det Farquhar som sto brud - og da ble det tydelig at hun har holdt kontakt med prinsen som «slapp unna».

William dukket opp i bryllupet på lørdag, i en seremoni som hadde juletema, skriver den britiske storavisa The Telegraph.

Kjent hverandre siden barndommen

Prins William og Farquhars forhold skal ha startet opp kort tid etter han var ferdig på privatskolen Eton. De to skal ha kjent hverandre helt siden barndommen, og har bevart vennskapet til tross for at det romantiske forholdet ikke fungerte.

Farquhars far, kaptein Ian Farquhar, har uttalt seg om datteras forhold til sin nybakte ektemann George Gemmel tidligere.

Han var svært glad på hennes vegne:

- Han kunne ikke vært en mer sjarmerende svigersønn for framtida, uttalte han ifølge The Telegraph.

Fikk sin Kate

Året etter det ble slutt mellom prins William og Farquhar møtte han Kate Middleton - som i dag er best kjent som prinsessen av Wales.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer