Fyrstinne Charlene:

Dukket ikke opp

Hvor var Charlene?

UTEBLE: Fyrstinne Charlene var ikke til stede da svigerfaren ble hyllet. Valery Hache / AFP / NTB
UTEBLE: Fyrstinne Charlene var ikke til stede da svigerfaren ble hyllet. Valery Hache / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fredag kveld var det duket for Centennial Ball til ære for avdøde prins Rainier - som ville fylt 100 år i år - i Monaco.

Sønnen, fyrst Albert (65), var naturligvis til stede, og tok seg blant annet en liten svingom på dansegulvet. Dansepartneren var derimot ikke kona, fyrstinne Charlene (45), men søsteren Stéphanie (58).

Det har fått flere til å undre seg over hvor Charlene faktisk var, og hvorfor hun ikke var til stede for å hedre sin avdøde svigerfar.

DANS: Søsknene Stéphanie og Albert på dansegulvet. Foto: Splash News / NTB
DANS: Søsknene Stéphanie og Albert på dansegulvet. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Rojale fans begynner å bli vant til å se prins Albert uten kona ved hans side. Det tyske nettstedet Bild er blant de som nå reagerer.

«Prins Rainier deltok ofte på slike tilstelninger og pleide å nyte det sammen med sin kone, Grace Kelly. Men hvem kom på fredag? Jo da, Stéphanie og Albert. En så viktig hyllest må selvsagt overværes og åpnes av de nærmeste familiemedlemmene», skriver nettstedet.

KONGELIG: Charlene av Monaco skal ha vært sykere enn fyrstefamilien har gitt uttrykk for. Reporter: Caroline Vagle. Video: Nora Skavhaug, Se og Hør / NTB Vis mer

Stéphanie tok med seg to av sine tre barn, sønnen Louis Ducruet (30) og datteren Camille Gottlieb (25). Hennes eldste datter, Paulina Ducuret (29), var altså ikke til stede.

Det er ikke kjent hvorfor fyrstinne Charlene ikke var til stede på tilstelningen.

FAMILIE: Marie Ducruet, Louis Ducuret, Stéphanie, prins Albert og Camille Gottlieb under fredagens ball. Foto: Splash News / NTB
FAMILIE: Marie Ducruet, Louis Ducuret, Stéphanie, prins Albert og Camille Gottlieb under fredagens ball. Foto: Splash News / NTB Vis mer

LES OGSÅ: Avbildet sammen etter rykteflom

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer