Fyrstinne Charlene:

Dukket ikke opp

Fyrstinnen var ingen steder å se.

IKKE Å SE: Fyrstinne Charlene var ikke å se sammen med fyrst Albert og barna på 45 års-jubileumet i Monte Carlo. Foto: Stian Lysberg Solum/ NTB.
IKKE Å SE: Fyrstinne Charlene var ikke å se sammen med fyrst Albert og barna på 45 års-jubileumet i Monte Carlo. Foto: Stian Lysberg Solum/ NTB. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fyrstinne Charlene (44) av Monaco har gått gjennom flere tøffe utfordringer i løpet av de siste årene. Hun har lenge vært borte fra rampelyset frem til hun nylig dukket opp for noen måneder siden.

En tøff tid

I mai 2021 ble hun operert for en øre-nese-hals-infeksjon, og kort tid etter gjennomgikk hun et bihuleløft og en bentransplantasjon. I september samme år besvimte hun, og måtte nok en gang legges inn på sykehus.

På grunn av sykehusinnleggelsene i Sør- Afrika fikk ikke fyrstinnen møtt ektemannen fyrst Albert (64) og tvillingene Gabriella og Jacques (8) på flere måneder. Dette førte til at det ekteparet ble utsatt for rykter om problemer i ekteskapet.

KONGELIG: Kronprinsparet og prinsesse Märtha Louise var tilstede i kong Konstantins begravelse i Athen. Video: Billed-Bladet. Vis mer

Charlene kom likevel gradvis tilbake og ble stadig å se på røde løpere. Fyrst Albert gikk også ut for å fortelle hvor stolt han var av sin kone.

- Jeg er veldig stolt av kona mi. Charlene har det veldig bra. Som dere ser så har hun vært aktiv på en rekke forskjellige arrangementer. Charlene engasjerer seg mer i det offentlige og tar vare på ting hun brenner for, uttalte fyrst Albert i et eksklusivt intervju med People.

Nå kan det set ut som at fyrstinnen har blitt borte fra offentligheten - igjen.

Alene med barna igjen

I følge Svensk Dam kom hun med en uttalse om kampen mot sykdommen i fjor sommer. Da hadde hun sagt at hun fortsatt var skjør, og at hun ikke ville forhaste seg med noe.

Nylig dukket fyrst Albert opp alene med barna i anledning den årlige sirkusfestivalen i Monte Carlo, som har 45 års jubileum i år, ifølge People.

MED BARNA: Fyrst Albert dukket opp med tvillingene uten fyrstinne Charlene. Foto: Splash News / NTB
MED BARNA: Fyrst Albert dukket opp med tvillingene uten fyrstinne Charlene. Foto: Splash News / NTB Vis mer

Fyrsten ble sett på første rad med de to tvillingene på hver sin side, men det var derimot ingen Charlene å se.

LES OGSÅ: - Ser så stolte ut.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer