Prinsesse Märtha Louise på vannski:

- Du skulle tøffe deg

Prinsesse Märtha Louise imponerer Mette-Marit på Instagram.

SPØKER: Prinsesse Märtha Louises nye video på Instagram imponerer. Det synes også kronprinsesse Mette-Marit. Her i anledning kronprins Haakons bursdag tidligere i sommer. Foto: Lise Åserud, NTB Scanpix
SPØKER: Prinsesse Märtha Louises nye video på Instagram imponerer. Det synes også kronprinsesse Mette-Marit. Her i anledning kronprins Haakons bursdag tidligere i sommer. Foto: Lise Åserud, NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tiden er den norske kongefamilien på sommerferie, og forrige uke imponerte prinsesse Märtha Louise (46) stort på Instagram.

Det er ikke ukjent at den norske kongefamilien er sporty og glad i aktivitet, og det bekreftet prinsessen en gang for alle. I en video på sin Instagram-profil viser nemlig Märtha sine ferdigheter på vannski.

Imponerer

Videoen har i skrivende stund fått over 22 000 likerklikk, men det er likevel en kommentar som stjeler oppmerksomheten.

Det har i alle år vært kjent at Märtha Louise og kronprinsesse Mette-Marit (44) er gode venner, noe som også viser seg i kommentarfeltet til Märthas Instagramvideo, og nå får man virkelig bekreftet det gode og humoristiske båndet mellom de to svigerinnene.

Exhilarating experiences behind the boat. Love it!!#summerfun #waterski

Et innlegg delt av Märtha Louise (@martha_louise123)

Under Märthas video har nemlig kronprinsessen lagt igjen en kommentar, som viser at hun er tydelig imponert over 46-åringen.

- Ha ha! Det var det jeg sa. Du skulle tøffe deg. Asså, er det mulig å være såååå rå, kommenterte Mette-Marit, med flere emojier bak.

Tidligere i sommer kunne Märtha Louise avsløre at hun så frem til flere dager på hytta med familien - både med og uten barn.

Minner

I et intervju med «Reiseradioen» på NRK snakket hun både planene for årets sommer og om sine egne minner fra somrene i barndommen.

- Sommer for meg var å sitte i morelltreet på Tjøme og spise moreller. Jeg var sånn som klatret i alle trær. Jeg lærte å sløye fisk av mormoren min. Det var så utrolig fint å få de sommerferiene med besteforeldrene.

I dag er prinsessen selv mor, og sørger for å skape evige sommerminner for sine tre døtre Maud Angelica (15), Leah Isadora (13) og Emma Tallulah (9).

- I år skal jeg være på hytta på Hankø sammen med barna, og litt uten barn. For sånn er det jo når man er skilt, sa hun.

Saken fortsetter nedenfor.

FEIRER: Kronprins Håkon og Prinsesse Märtha Louise taler til Kong Harald og dronning Sonja under gallamiddagen på Slottet i anledning kongeparets 80-årsfeiring. Video: NTB Scanpix Vis mer

Ferie uten barn

Hytta hun siktet til er flotte Bloksbjerg - stedet hun arvet etter sin farfar, kong Olav. Her har hun tilbrakt mye tid både som barn og voksen.

Sommeren for to år siden kom nyheten om at prinsessen og Ari Behn skulle gå fra hverandre, og siden har de hatt delt omsorg for døtrene. Det preger selvsagt feriene, men Märtha har lært seg å sette pris på tiden hun har uten barna.

- Jeg synes faktisk det er veldig deilig. Før har jeg alltid hatt dårlig samvittighet når jeg ikke var sammen med barna, men nå kan jeg jo ikke være sammen med barna hele tiden, da kan jeg nyte den tiden jeg er uten dem - selv om jeg selvfølgelig savner dem, sa hun, og la til:

GODE MINNER: Märtha har gode minner fra sommerferiene på Tjøme. Her ser vi henne ute i båt med foreldrene og lillebror Haakon i 1991. Foto: NTB scanpix
GODE MINNER: Märtha har gode minner fra sommerferiene på Tjøme. Her ser vi henne ute i båt med foreldrene og lillebror Haakon i 1991. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Det er deilig med litt påfyll av tid med seg selv. Det er veldig mange år siden jeg har fått det, faktisk.

Men når mor og døtre er samlet, har prinsessen en god plan for at alle skal ha det fint. Hun la ikke skjul på at tiden med barna er den aller beste, og fortalte at både vannsport og ridning er populære aktiviteter for liten og stor.

Hun er imidlertid opptatt av at de ikke må tilbringe all tid sammen, og at det må være rom for at alle gjør sine ting. Men når middagen kommer, ja, da er det samlingstid for Märtha og jentene hennes.

LES OGSÅ: Dro på stranda «rett» etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer