- Du ser ut som en prinsesse

Mette-Marit til «The Hunger Games»-stjernen.

SNAKKET OM BARN, BØKER OG MOTE: Kronprinsesse Mette-Marit og «The Hunger GamesW-skuespilleren Isabelle Fuhrman fant tonen under Nina Skarra-lanseringen i New York tirsdag. Begge stilte i kjoler fra designeren, som står i midten bak.  Foto: Jason Winslow
SNAKKET OM BARN, BØKER OG MOTE: Kronprinsesse Mette-Marit og «The Hunger GamesW-skuespilleren Isabelle Fuhrman fant tonen under Nina Skarra-lanseringen i New York tirsdag. Begge stilte i kjoler fra designeren, som står i midten bak. Foto: Jason Winslow Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
NEW YORK (SEOGHØR.NO): Tirsdag kveld var kronprinsesse Mette-Marit (38) æresgjest da den norske designeren Nina Skarra (40) ble lansert i New York. Tilstede var også 15 år gamle Isabelle Fuhrman, som gjør suksess i rollen som Clove i storfilmen «The Hunger Games».

Begge var kledd i Nina Skarra-design – Isabelle i en rosa kreasjon som hun selv hadde vært med å designe.

- Du ser ut som en prinsesse! utbrøt Mette-Marit da hun så 15-åringens antrekk.


- I denne kjolen, ja! svarte Isabelle.

SISTE SJANSE! STEM PÅ ÅRETS TV-NAVN OG VINN EN SYDENTUR TIL EN VERDI AV 10.000 KRONER!

Da Seoghør.no snakket med den unge filmstjernen senere på kvelden hadde hun bare lovord å si om Mette-Marit.

- Hun var kjempesøt og synes kjolen var veldig pen. Det er et stort kompliment! smiler Isabelle – som avslører at kronprinsessen ikke har sett «The Hunger Games».

- Hun fortalte om barna sine. Jeg skal få skuespillerkollegaene mine til å signere en bok og sende den til henne, så barna hennes kan lese den, forteller 15-åringen, som har jobbet som skuespiller siden hun var 11 år.

Filmen «The Hunger Games» er basert på boken «Dødslekene», som er skrevet av Suzanne Collins (49).

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Den eneste måten de kan overleve på

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer