JULESTEMNING:Kongefamilien med kong Harald, Kronprinsesse Mette-Marit, Marius, Kronprins Haakon, prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus og dronning Sonja stilte med et gedigent pepperkakehus som bakgrunn opp på den tradisjonelle julefotograferin Foto: Scanpix
JULESTEMNING:Kongefamilien med kong Harald, Kronprinsesse Mette-Marit, Marius, Kronprins Haakon, prinsesse Ingrid Alexandra, prins Sverre Magnus og dronning Sonja stilte med et gedigent pepperkakehus som bakgrunn opp på den tradisjonelle julefotograferin Foto: ScanpixVis mer

- Du har ikke lov til å spise av huset

De yngste stjal showet under pyntingen av kongefamiliens pepperkakehus.

SEHER.NO: Det var ikke bare selve pepperkakehuset som kom i fokus blant kronprinsparets barn, da kongefamilien innbød pressen til førjulshygge på Slottet torsdag.

Vesle prins Sverre Magnus så ut til å ha mer lyst til å forsyne seg av godteriene som var satt av til pynt, men ble raskt hjulpet fram til veggen på pepperkakehuset av kronprinsesse Mette-Marit.

- Du har ikke lov til å spise av huset, det snakket vi om i stad, sa hun med et smil, mens både storesøster prinsesse Ingrid Alexandra og storebror Marius også hjalp til med pyntingen.

I tillegg til å invitere pressen til å ta bilder, har kronprinsparet lagt ut en video av førjulskosen på sin Facebook-side (ekstern lenke), som raskt har fått over 26 000 tilhengere på det populære nettstedet.

- God jul, avsluttet kongefamilien hyggestunden foran videokameraet med, myndig nedtelt av prinsesse Ingrid Alexandra.

Prinsesse Märtha Louise, hennes ektemann Ari Behn og deres barn Maud Angelica, Leah Isadora og Emma Talula var ikke tilstede under feiringen, noe Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland synes er interessant.

- Heller ikke i fjor var familien Behn med når kongefamilien møtte pressen. Men nå skal jo de feire jul sammen med kongeparet, mens kronprinsfamilien drar til sin nye hytte i Uvdal, sier han.


LES OGSÅ: Slik har du ikke sett Madeleine