KJEMPER FOR KVINNER: Marys siste besøk på et krisesenter for kvinner har fått en kongeblogg til å se rødt. Foto: All Over Press
KJEMPER FOR KVINNER: Marys siste besøk på et krisesenter for kvinner har fått en kongeblogg til å se rødt. Foto: All Over PressVis mer

- Du er en ubrukelig parasitt

Kronprinsesse Mary får gjennomgå av ondsinnet kongeblogg.

SEOGHØR.NO: Etter at den australske Mary Donaldsons gjorde sin inntreden i den danske kongefamilien, har hun vunnet stadig flere tilhengere - men også skaffet seg noen motstandere.

Bloggen Danish Royal Media Watch, som spesialiserer seg på å følge de danske kongelige, har trolig gjort det som sitt mål å sette kronprinsesse Mary i et mest mulig dårlig lys.

Bloggen følger hvert eneste skritt hun tar, legger ut bilder fra representasjonsoppdrag og skriver nedsettende kommentarer om kronprinsessen og hennes innsats.

De har også kommentert Marys siste besøk i Marokko, hvor hun dro på studietur i regi av Mary-fondet.

Kommentarene er svært stygge:

- Du er en ubrukelig parasitt, står det blant annet å lese.

Nettstedet mer enn antyder at kronprinsessens engasjement ikke er ekte, men at hun bare velger oppdrag hvor hun skaper blest om seg selv og kommer på trykk i utenlandske aviser.

Da kronprins Frederik og kronprinsesse Mary gjestet kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marits festival på Skaugum hadde også nettstedet et langt innlegg - hvor Mary og kronprins Frederik fikk gjennomgå.

Samtidig roser de det norske kronprinsparet for sin opptreden på festivalen Mette-Marit arrangerte for Haakon. De fremhever hvor ekte kjærligheten mellom Haakon og Mette-Marit er, den kjekke Marius Borg Høiby og ikke minst Ingrid Alexandras rørende tale til sin far.

Det danske kronprinsparet har aldri kommentert den krasse bloggen. Men en fattig trøst er at den stort sett er negativ til resten av den danske kongefamilien også, bortsett fra prinsesse Marie.

LES OGSÅ: Ny New York-tur for Mette-Marit