Prins George:

- Du bør passe deg!

Dette skal den unge prinsen ha sagt til en skolekamerat.

KJAPP I REPLIKKEN: Prins George skal være klar over at faren en dag blir konge. Foto: Justin Setterfield / PA Photos / NTB
KJAPP I REPLIKKEN: Prins George skal være klar over at faren en dag blir konge. Foto: Justin Setterfield / PA Photos / NTB Vis mer
Publisert

I den nye boken «The New Royals» avslører forfatter og kongehusekspert Katie Nicholl at prins William (40) og prinsesse Kates (40) eldste sønn er svært kjapp i replikken.

Prins George (9) er den eldste i søskenflokken, og vokser opp sammen med prinsesse Charlotte (7) og prins Louis (4) med en viss forståelse for monarkiet, hevder Nicholl.

Det er ikke så rart med tanke på at både prins William og prins George en dag blir konge i Storbritannia. Å vite hva det innebærer fra ung alder er nok helt klart en fordel.

TIDLIG KRØKES: For første gang var det ikke hertuginne Kate som tok pusten fra publikum som hadde stilt seg opp ved flyplassen i New Zealand. Åtte måneder gamle prins George var midtpunktet da han ankom sitt første kongelige oppdrag. Video:NTB Vis mer

- Du bør passe deg!

Prins William og prinsesse Kates barn skal likevel ikke bli tynget for mye av det fremtidige ansvaret helt ennå, skriver Nicholl ifølge Daily Mail. Derfor er det viktig for paret å sørge for at ungene får være barn så lenge som mulig.

- De oppdrar barna, spesielt prins George, med en bevissthet for hvem han er og rollen han vil arve, men de vil ikke tynge dem med en følelse av plikt.

Dette til tross, så skal prinsen George være helt klar over hva som skjer i framtiden. Han skal nemlig ha brukt dette mot en klassekamerat på skolen.

- Faren min skal bli konge, så du bør passe deg!, skal den unge prinsen ha sagt, ifølge nettstedet.

I hvilken forbindelse niåringen sa dette vites ikke.

ÅPNER OPP: Denne opptredenen med Taylor Swift og Bon Jovi har satt spor hos Prins William. Foto: NTB / AP Vis mer

En normal oppvekst

Robert Lacey, som står bak boken «Battle of Brothers» hevder at det skal være viktig for William og Kate at barna får en så tilnærmet normal oppvekst som mulig. Først da George fylte syv år skal de ha fortalt han om hans framtidige rolle.

- Kanskje George en dag vil fortelle oss historien selv. Men en gang rundt hans sjuende bursdag sommeren 2020 skal foreldrene ha gått mer i detalj om hva den lille prinsens liv med kongelig tjeneste og plikt ville innebære.

- Williams mål som far var å gi sønnen en normal oppvekst med familien slik at monarkiet kunne forbli relevant og holde følge med moderne tider, skriver Lacey.

LES OGSÅ: - Har ikke rett på titler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer