Droppet stebrorens begravelse

Kronprinsesse Mette-Marit var ikke tilstede da Utøya-offeret Trond Berntsen ble begravet.

PREGET: Slottet vil ikke si noe om hvorfor kronprinsesse Mette-Marit valgte å ikke delta i stebroren Trond Berntsens begravelse fredag. Foto: Scanpix
PREGET: Slottet vil ikke si noe om hvorfor kronprinsesse Mette-Marit valgte å ikke delta i stebroren Trond Berntsens begravelse fredag. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Kronprinsesse Mette-Marit valgte å ikke delta da hennes stebror, Trond Berntsen, som ble offer for terrorangrepet på Utøya den 22. juli. i dag ble begravet i Haug Kirke i Øvre Eiker.

Den 24. juli var kronprinsessen til stede under minnegudstjenesten i Norderhov kirke sammen med sin mor, og var da tydelig preget av sorg.

Kommunikasjonssjef ved Slottet, Marianne Hagen, ville ikke si noe om hvorfor kronprinsessen valgte å stå over begravelsen til stebroren.

- Det stemmer at hun ikke skal være tilstede. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Hagen til  Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mette-Marits navn skrevet feil på 25.000 minnemedaljer.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer