Droppet krykkene i Paris

Svenske kronprinsesse Victoria skjulte skinnen på beinet under galleriåpning i Paris, men klarte ikke skjule haltingen.

SEOGHØR.NO: Torsdag ettermiddag åpnet prinsesse Victoria og prins Daniel kunstneren Carl Larssons utstilling i Paris Palais i den franske hovedstaden.

Victoria har den siste tiden gått med krykker etter en skiulykke i desember, men i Paris gikk hun uten støtte.

UTEN KRYKKER: Da kronprinsesse Victoria og prins Daniel ankom galleriåpning i Paris var det uten krykker.  Foto: Stella Pictures
UTEN KRYKKER: Da kronprinsesse Victoria og prins Daniel ankom galleriåpning i Paris var det uten krykker. Foto: Stella Pictures Vis mer

Det så likevel ut til å by på problemer da prinsessen skulle ned trappen etter galleribesøket. En litt ustø Victoria støttet seg til gelenderet mens ektemannen så på fra sidelinjen.

SKADET: Kronprinsesse Victoria forstuet foten under en skiulykke i Sveits i desember. Foto: Stella Pictures
SKADET: Kronprinsesse Victoria forstuet foten under en skiulykke i Sveits i desember. Foto: Stella Pictures Vis mer

Den svenske tronarvingen var vakker som alltid i sorte bukser og sort topp med glitrende stener på armene. De lange buksene skjulte delvis skinnen Victoria har på høyre ben.

Victoria ble nylig tante da søsteren Madeleine fødte en datter i New York, og ivrige journalister ønsket å vite om kronprinsessen har møtt sin lille niese.

Ifølge den svenske avisen Expressen har Victoria ennå ikke sett prinsesse Leonore, men planlegger en tur til New York etter en offisiell reise til Afrika.

LES OGSÅ: Dette bildet setter fart i bryllupsryktene