Droppet bryllup - dro på boksing

Fyrstinne Charlene glimret med sitt fravær i nevøens bryllup.

MED PAPPA: Charlene sammen med sin far Michael Wittstock, som var med å arrangere kampen. Foto: Stella Pictures
MED PAPPA: Charlene sammen med sin far Michael Wittstock, som var med å arrangere kampen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I helgen var det det duket for bryllup for fyrstefamilien. Prinsesse Carolines eldste sønn Andrea Casiraghi giftet seg for andre gang med sin Tatiana, og fyrst Albert var selvfølgelig på plass for å hylle sin nevø.

Hans kone, fyrstinne Charlene, glimret imidlertid med sitt fravær. Mens ektemannen svingte seg på bryllupsfest i Gstaad i Sveits, var hun på boksekamp mellom Gennady Golovkin og Osumanu Adama hjemme i Monaco. Fyrstinnen kom vel å merke med en annen mann ved sin side, nemlig sin far Michael Wittstock.

Det vites ikke hvorfor fyrstinnen valgte boksing foran bryllup, men mest sannsynlig var kampen allerede booket i kalenderen før bryllupsdatoen var fastsatt. I og med at Charlenes far var med å arrangere det hele, følte hun nok for å være ved hans side når han tross alt besøkte hennes nye hjemland.

Fyrstinnen var vel å merke i Gstaad dagen før selve bryllupet, hvor hun fikk med seg forfesten sammen med resten av familien. Tidlig neste morgen fløy hun så tilbake til Monaco. Der kastet hun først glans over en rugby-turnering for ungdom, før hun på kvelden dro på boksekampen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer