MED PAPPA: Charlene sammen med sin far Michael Wittstock, som var med å arrangere kampen. Foto: Stella Pictures
MED PAPPA: Charlene sammen med sin far Michael Wittstock, som var med å arrangere kampen. Foto: Stella PicturesVis mer

Droppet bryllup - dro på boksing

Fyrstinne Charlene glimret med sitt fravær i nevøens bryllup.

SEOGHØR.NO: I helgen var det det duket for bryllup for fyrstefamilien. Prinsesse Carolines eldste sønn Andrea Casiraghi giftet seg for andre gang med sin Tatiana, og fyrst Albert var selvfølgelig på plass for å hylle sin nevø.

PAPPAS PIKE: Fyrstinnen og pappa kom sammen til boksekampen.  Foto: Stella Pictures
PAPPAS PIKE: Fyrstinnen og pappa kom sammen til boksekampen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Hans kone, fyrstinne Charlene, glimret imidlertid med sitt fravær. Mens ektemannen svingte seg på bryllupsfest i Gstaad i Sveits, var hun på boksekamp mellom Gennady Golovkin og Osumanu Adama hjemme i Monaco. Fyrstinnen kom vel å merke med en annen mann ved sin side, nemlig sin far Michael Wittstock.

Det vites ikke hvorfor fyrstinnen valgte boksing foran bryllup, men mest sannsynlig var kampen allerede booket i kalenderen før bryllupsdatoen var fastsatt. I og med at Charlenes far var med å arrangere det hele, følte hun nok for å være ved hans side når han tross alt besøkte hennes nye hjemland.

KONGELIGE PLIKTER: Mens resten av fyrstefamilien var i Sveits, dro Charlene tilbake til Monaco for å utføre kongelige plikter. Her på rugby-turnering for ungdommer.  Foto: Stella Pictures
KONGELIGE PLIKTER: Mens resten av fyrstefamilien var i Sveits, dro Charlene tilbake til Monaco for å utføre kongelige plikter. Her på rugby-turnering for ungdommer. Foto: Stella Pictures Vis mer

Fyrstinnen var vel å merke i Gstaad dagen før selve bryllupet, hvor hun fikk med seg forfesten sammen med resten av familien. Tidlig neste morgen fløy hun så tilbake til Monaco. Der kastet hun først glans over en rugby-turnering for ungdom, før hun på kvelden dro på boksekampen.

Charlene var ikke den neste fra fyrstefamilien som ikke dukket opp i det romantiske vinterbryllupet. Heller ikke brudgommens tante og gudmor prinsesse Stephanie var der.

Hun hadde bursdag selv denne dagen, og valgte å tilbringe sin 49-årsdag sammen med sin eldste datter på sirkusfestival.

Les også: Her er Monacos nye prins