BLIR «FREDET»- Jeg har besluttet å ikke følge prinsessen med et paparazziteam i New York, sier  sjefsredaktør i Aftonbladet, Jan Helin. Foto: Stella Pictures
BLIR «FREDET»- Jeg har besluttet å ikke følge prinsessen med et paparazziteam i New York, sier sjefsredaktør i Aftonbladet, Jan Helin. Foto: Stella PicturesVis mer

Dropper jakten på Madde

Sveriges to største aviser «freder» prinsessen under New York-turen.

SEHER.NO:  Prinsesse Madeleines (27) opphold i New York etter bruddskandalen skal ikke forstyrres av pressen. Det har Sveriges to største aviser, Aftonbladet og Expressen, bestemt, skriver VG.

Prinsessen skal være i den amerikanske storbyen i tre uker og jobbe med morens stiftelse «Childhood Foundation».

- Jeg har besluttet å ikke følge prinsessen med et paparazzi-team i New York. Normal nyhetsovervåkning pågår som vanlig, sier sjefsredaktør i Aftonbladet, Jan Helin, til den norske avisen.

Helin får støtte fra Expressen-redaktør, Thomas Mattson.
 
- Etter at et 20-talls fotografer fra blant annet VG, Dagbladet, Aftonbladet og Expressen ventet på flyplassen når Madeleine skulle lande, sa jeg at Expressen skal ligge litt lavt med å følge prinsessen, så hun får mulighet til å hente seg inn igjen med vennene sine, forteller Mattson.
 
Aftonbladet-sjefen begrunner fredningen med at prinsessen har brutt forlovelsen og at saken dermed er «avsluttet».

Bli fan av Seher.no på Facebook.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Han blir utstøtt av vennekretsen