Dropper Haralds jubileum

Prinsesse Ragnhild og Erling Lorentzen kommer ikke til kong Haralds 70-års fest.

BLIR HJEMME: Prinsesse Ragnhild og Erling Lorentzen har meldt avbud grunnet "inntrufne omstendigheter". Foto: Tor Kvello/Se og Hør
BLIR HJEMME: Prinsesse Ragnhild og Erling Lorentzen har meldt avbud grunnet "inntrufne omstendigheter". Foto: Tor Kvello/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Blir hjemme!


SEHER.NO: Kongelige fra hele Europa gleder seg til å feire kong Haralds 70-års dag nå i februar, men dessverre får ikke Kongen anledning til å gi en stor klem til sin eldste søster - for prinsesse Ragnhild (76) og gemalen Erling Lorentzen (84) har nylig meldt avbud. Ekteparet har utsatt reisen hjem til Norge på ubestemt tid.Etter hva seher.no kjenner til, skal kong Haralds kjære søster og svoger ha orientert Kongen direkte om hva som er bakgrunnen for at de blir hjemme i Rio de Janeiro "grunnet inntrufne omstendigheter", men sent mandag kveld vil ingen ved Slottet kommentere at gjestelisten ikke blir som planlagt.


LES OGSÅ: Gode for 4,4 milliarder!Så sent som for tre uker siden gikk prinsesse Ragnhilds forlover, Bitten Giæver-Krogh (76), kraftig ut i Se og Hør, og raste mot VG som på sin forside bragte et mange år gammelt bilde av Erling Lorentzen og en pike en tidligere elskerinne hevdet var hans datter. En DNA-test fra 2004 viste imidlertid at så ikke var tilfelle.- Jeg er stolt av måten prinsesse Ragnhild takler dette på. Dette er vondt for henne, og det kan vel begynne å røyne på når deler av pressen kommer med usaklige utspill, sa Giæver-Krogh.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer