Prins Harry og hertuginne Meghan:

Dropper brorens feiring

Brødrene vil trolig ikke dukke opp på hverandres arrangementer.

DROPPER HVERANDRE: Prins William og prins Harry vil tilsynelatende ikke dukke opp på hverandres arrangementer og feiringer. Foto: Tolga Akmen / AFP / NTB
DROPPER HVERANDRE: Prins William og prins Harry vil tilsynelatende ikke dukke opp på hverandres arrangementer og feiringer. Foto: Tolga Akmen / AFP / NTB Vis mer
Publisert

Det har allerede gått fire måneder siden den hyggelige nyheten om at prins Harry (37) og hertuginne Meghan (40) hadde fått sitt andre barn sammen, en datter. Fra tidligere har de sønnen Archie (2).

Den lille jenta kom til verden i California 6. juni, og samtidig som babynyheten ble delt, avslørte hertugparet også navnet på datteren: Lilibet «Lili» Diana Mountbatten-Windsor.

Etter at hertugparet trakk seg ut av kongehuset i mars i fjor, har de heller ikke tilbrakt mye tid med resten av kongefamilien. Det er heller ikke kjent om noen av familiemedlemmene har møtt lille Lilibet ennå.

Den kongelige exiten skapte nemlig splid innad i familien, og flere kilder hevder nå at Lilibets dåpsdag vil skje uten resten av kongefamilien.

Da prins William og hertuginne Kate besøkte Skottland Violence Reduction Unit overrasket hertuginnen. Video: Instagram @dukeandduchessofcambridge Vis mer

- Har ikke tid

Det har lenge vært usikkert hvor den lille jenta vil døpes - England eller USA. Nå kan det imidlertid se ut til at valget faller på sistnevnte. Der vil resten av kongefamilien etter sigende ikke dukke opp.

Det forteller kilder til The Sun. Det var nemlig planen at Lilibet skulle døpes i Windsor - samme sted som storebror Archie. En britisk dåp vil imidlertid ikke skje, ifølge kildene.

I stedet vil den fire måneder gamle jenta døpes i USA, rettere sagt i den anglikanske kirke. Det betyr også at Lilibet er den første av dronning Elizabeths (95) barne- og oldebarn som ikke døpes i den engelske kirke.

Ifølge kongeekspert Ingrid Seward er det høyst usannsynlig at dronningen og resten av de kongelige seniorene vil dukke opp.

- Jeg tror ingen av medlemmene i kongefamilien har tid til å fly dit. Timeplanene deres er organisert seks måneder i forveien, sier hun.

ADVARTE PRINS HARRY: Thomas Markle Jr, bror til Meghan Markle, skal være med på «Big Brother VIP - Australia». Der sier han at han advarte prins Harry mot Meghan. Video Channel 7 Vis mer

Dropper feiring

Det er imidlertid ikke det eneste kongefamilien og hertugparet vil gå glipp av. Det er ingen hemmelighet at prins Harry og prins William (39) har sklidd mer og mer fra hverandre etter den kongelige exiten.

Dermed kommer det kanskje heller ikke som noen overraskelse at hertugparet trolig ikke vil reise til England for å hedre avdøde prinsesse Diana, ifølge UsWeekly.

Arrangementet, som prins William står bak, skulle opprinnelig finne sted i juli, i forbindelse med at begge brødrene avduket en statuen av deres avdøde mor. Arrangementet ble flyttet som følge av pandemien.

En kilde forteller til Us Weekly at hertugparet av Sussex ikke vil delta på det private arrangementet - en feiring med Dianas gode venner og familie, i tillegg til donorer som sto bak statuen. Blant disse er artist Elton John (74).

LES OGSÅ: Avslører veskens hemmelige tegn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer