HJEMMEVÆRENDE: William og Kate har takket nei til barnevakt på heltid.  Foto: All Over Press
HJEMMEVÆRENDE: William og Kate har takket nei til barnevakt på heltid. Foto: All Over PressVis mer

Dropper barnepiker

Men Williams kusine har ikke tid til å være hjemme når babyen kommer.

SEOGHØR.NO: Prins William og hertuginne Kate har ubegrenset tilgang til profesjonelle barnepiker, men de ferske foreldrene har valgt å ikke ansette en barnepike på heltid for prins Geroge.

I stedet er det Kates mamma Carole Middleton som har hjulpet til i ukene etter fødselen - mens babyens onkel, prins Harry har gitt beskjed om at han blir en dyr barnepasser.

Kates venn Jessica Hay har tidligere fortalt at William og Kate vil forsøke å gi sin lille prins en mest mulig normal oppvekst – slik avdøde prinsesse Diana gjorde da prins Harry og prins William vokste opp på Kensington Palace.

- William er veldig lik sin mor prinsesse Diana. Han vil være en tilstedeværende pappa, som ikke gjør seg avhengig av barnepiker under barnets oppvekst. De er begge enige om at de ikke vil ha barnepiker, har Jessica fortalt det australske bladet New Idea.


Men dronning Elizabeths eldste barnebarn, Williams kusine Zara Phillips, er på jakt etter en heltids barnepike når hun og ektemannen Mike Tindall blir foreldre neste år.

- Zara og Mike har mye som skjer neste år, så de vet at de vil trenge ekstra hjelp med babyen. De vil gjerne være tilstede så mye som mulig, men må være realistiske med tanke på hvor mye arbeid og reising de har forpliktet seg til, sier en venn av paret ifølge avisa The Telegraph.

LES OGSÅ: - Prinsesse Diana ville vært stolt en bestemor