Dronning Elizabeth:

Dronningens dødsplan lekket

En mail om dronning Elizabeth skal ha havnet i feil hender.

70 år: Dronning Elizabeth har sittet 70 år på tronen, og har trolig ingen planer om å trekke seg tilbake. Foto: Victoria Jones /AFP/NTB
70 år: Dronning Elizabeth har sittet 70 år på tronen, og har trolig ingen planer om å trekke seg tilbake. Foto: Victoria Jones /AFP/NTB Vis mer
Publisert

Senere denne måneden fyller dronning Elizabeth av Storbritannia hele 96 år. Monarken har sittet på den britiske tronen i 70 år, og har tilsynelatende ingen planer om å overlate jobben til sin arvtaker før hun går bort.

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle har tidligere uttalt at hun tror dronningen har en enorm pliktfølelse, og at hun trolig er av den oppfatning at hennes virke som monark er en livslang tjeneste.

Men en dag skal jobben gis videre, og det er hennes sønn prins Charles (73) som er nummer én i arverekken til den britiske tronen.

Hemmelig plan

Tidligere har det også blitt avslørt at dronningens bortgang vil bli omtalt som «London Bridge is down» frem til den triste nyheten er blitt delt med folket.

Akkurat hva som skjer når Elizabeth dør, vites ikke, men det skal allerede eksistere en konkret plan for dagen hun går bort.

FANGET PÅ KAMERA: Denne kommentaren fra Dronning Elizabeth skaper stor oppmerksomhet. Foto: PA Media. Reporter: Jostein Sletten / Dagbladet TV Vis mer

Denne er det naturligvis bare et knippe folk som kjenner til, men fredag skriver blant andre News at en e-post med dronningens hemmelige dødsplaner er blitt sendt og lekket til feil person.

Etterforskes

En mail, som skal ha vært merket med sensitiv informasjon, ble sendt ved en feiltakelse til et medlem av offentligheten. Ifølge nettstedet skal e-posten ha blitt sendt av en walisisk embetsmann.

Videre kommer det frem at lekkasjen skal ha inkludert et brev som uttrykte bekymring etter at en nettside avslørte detaljer om dronningens død, som som nevnt skal omtales som «London Bridge is down».

BEGRAVELSE: Dronning Elizabeth satt alene da hun tok et siste farvel med ektemannen sin gjennom 73 år, prins Philip. Nå rører bildet en hel verden. Foto: AP Vis mer

Den walisiske regjeringen etterforsker nå den alvorlige tabben som et potensielt sikkerhetsbrudd, men opplyser at ingen operativ informasjon ble lekket.

LES OGSÅ: - På flyttefot

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer