Dronning Elizabeth:

Dronningens dødsplan lekket

En mail om dronning Elizabeth skal ha havnet i feil hender.

70 år: Dronning Elizabeth har sittet 70 år på tronen, og har trolig ingen planer om å trekke seg tilbake. Foto: Victoria Jones /AFP/NTB
70 år: Dronning Elizabeth har sittet 70 år på tronen, og har trolig ingen planer om å trekke seg tilbake. Foto: Victoria Jones /AFP/NTB Vis mer
Publisert

Senere denne måneden fyller dronning Elizabeth av Storbritannia hele 96 år. Monarken har sittet på den britiske tronen i 70 år, og har tilsynelatende ingen planer om å overlate jobben til sin arvtaker før hun går bort.

Se og Hørs kongehusekspert Caroline Vagle har tidligere uttalt at hun tror dronningen har en enorm pliktfølelse, og at hun trolig er av den oppfatning at hennes virke som monark er en livslang tjeneste.

Men en dag skal jobben gis videre, og det er hennes sønn prins Charles (73) som er nummer én i arverekken til den britiske tronen.

Hemmelig plan

Tidligere har det også blitt avslørt at dronningens bortgang vil bli omtalt som «London Bridge is down» frem til den triste nyheten er blitt delt med folket.

Akkurat hva som skjer når Elizabeth dør, vites ikke, men det skal allerede eksistere en konkret plan for dagen hun går bort.

Denne er det naturligvis bare et knippe folk som kjenner til, men fredag skriver blant andre News at en e-post med dronningens hemmelige dødsplaner er blitt sendt og lekket til feil person.

Etterforskes

En mail, som skal ha vært merket med sensitiv informasjon, ble sendt ved en feiltakelse til et medlem av offentligheten. Ifølge nettstedet skal e-posten ha blitt sendt av en walisisk embetsmann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer