Dronningen må feire alene

Hjerteproblemene setter en stopp for prinsen.

FEIRER 60 ÅR PÅ TRONEN: Prins Philip fikk hjerteproblemer i julen, og vil ikke ha mulighet til å delta når kona feirer sine første 60 år som regent. Foto: Stella Pictures
FEIRER 60 ÅR PÅ TRONEN: Prins Philip fikk hjerteproblemer i julen, og vil ikke ha mulighet til å delta når kona feirer sine første 60 år som regent. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Snart kan Dronning Elizabeth (85) feire at hun har sittet 60 år på tronen. Men feiringen skal foregå uten hennes kjære ektemann prins Philip (90).

Den storslagne feiringen begynner om morgenen 6. februar – på dødsdagen til Elizabeths far, kong George VI. Han døde på Sandringham i 1952, etter lang tids sykdom.

Dronning Elizabeth og ektemannen Philip var i Kenya i Afrika da hennes far døde, og det var Philip som overleverte dødsbudskapen til kronprinsesse Elizabeth – som dermed ble dronning og verdens mektigste kvinne i en alder av 25.

- Dronning Elizabeth kommer til å utføre pliktene denne dagen alene, forteller representanter ved Buckingham Palace til britiske Telegraph.

Philip fikk hjerteproblemer i julen, og 90-åringen har ikke kommet seg helt igjen etter operasjonen han måtte igjennom.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Mette-Marits forbilde døde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer