Prins Harry og hertuginne Meghan:

Dronningen kaller inn til krisemøte

Samler kongefamilien for å diskutere hertugparets fremtid.

KRISEMØTE: Mandag skal den britiske kongefamilien ifølge Sky News møtes for å diskutere prins Harry og hertuginne Meghans framtidige rolle som medlemmer av den britiske kongefamilien. Foto: NTB Scanpix
KRISEMØTE: Mandag skal den britiske kongefamilien ifølge Sky News møtes for å diskutere prins Harry og hertuginne Meghans framtidige rolle som medlemmer av den britiske kongefamilien. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dronning Elizabeth (93) har kalt inn til krisemøte mandag, for å finne løsninger på prins Harry (35) og hertuginne Meghans (38) valg om å trekke seg tilbake fra sine plikter.

Det erfarer Sky News, som skriver at dronningen har kalt inn prins Charles (71), prins William (37) og hertuginne Kate (38), i tillegg til prins Harry og hertuginne Meghan.

Møtet vil finne sted i Norfolk.

- Første møte

Avisen skriver at dette er første gang hele familien snakker ansikt til ansikt siden hertugparet av Sussex onsdag kvelv kunngjorde at de trapper ned på sin Instagram-profil.

- Etter mange måneder med tenking og interne diskusjoner, har vi truffet en beslutning om å dette året gjøre en overgang for å skille ut en ny progressiv rolle i institusjonen, het det i innlegget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer