Dronningen har forlatt sønnen

Pliktene kaller for Beatrix.

Dronningen har forlatt sønnen
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den nederlandske prins Johan Friso (43) fikk omfattende hjerneskader etter den tragiske snøskredulykken i Østerrike, og prinsen trolig aldri våkne fra koma.

Helt siden ulykken har dronning Beatrix (74) våket ved sønnens side sammen med hans kone, prinsesse Mabel (43).

«Trixie» har vært utrøstelig, og så langt avlyst alle representasjonsoppdrag. Hun ble også med da sønnen ble flyttet fra sykehuset i Innsbruck til et sykehus i London.

Nå har hun returnert til Nederland, og i dag skal hun for første gang siden ulykken møte pressen i Soesterberg.

Dronningen skal besøke et senter som driver med blant annet opptrening av personell til minerydding. Det er det nederlandske hoffet som nå på kort varsel har annonsert dronningbesøket.

Det er ventet storinnrykk av pressefotografer og journalister fra hele Europa, ettersom alle vil høre hvordan det går med den sørgende dronningen.

Prins Johan Friso er erklært hjernedød – og vil ifølge legene aldri våkne fra koma. Han var en stor støtte for sin mor da hun mistet ektemannen Claus i 2002.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Gi oss fred!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer