STORT MØTE: Dronning Elizabeth sammen med Arsenals trener Arsene Wenger på Buckingham Palace. Foto: SCANPIX
STORT MØTE: Dronning Elizabeth sammen med Arsenals trener Arsene Wenger på Buckingham Palace. Foto: SCANPIXVis mer

Dronningen er Arsenal-fan

Elizabeth morer seg kongelig med Thierry Henry & Co.

SEHER.NO:  - Dronningen har vært en ivrig Arsenal-supporter i mer enn 50 år, avslører nå en kilde nær de engelske kongelige til The Sun.


Ifølge kilden skal Dronning Elizabeth (81) ha avslørt sin kjærlighet for London-klubben, da hun i februar inviterte spillere og ledere i Arsenal til en mottakelse på Buckingham Palace.


Årsaken til at Elizabeth inviterte Arsenal til Buckungham var at hun ikke fikk vært til stedet da de åpnet sin nye hjemmebane Emirates Stadium i oktober i fjor.


Og skal man tro The Sun er Arsenal virkelig klubben for de kongelige i England. Også Elizabeths barnebarn, prins Harry (22) har vist sin støtte til klubben tidligere.


De kongelige supporterne er utvilsomt en større fjær i hatten for Premier League-laget enn terrorist-lederen Osama bin Laden - som ifølge BBC fulgte laget tett på 1990-tallet.


Andre kjendiser som er tilhengere av "The Gunners" er blant andre All Saints-søstrene Natalie og Nicole Appleton.


Arsenals unge midtbanestjerne Cesc Fabregas (19) fikk en prat på tomannshånd med Dronningen om hennes forhold til klubben han spiller for.


- Det er helt klart at Dronningen følger med på fotball, og hun fortalte oss at hun er Arsenal-fan. Hun visste veldig godt hvem jeg var og vi vekslet noen ord, fortalte en stolt Fabregas på spansk radio.


LES OGSÅ: Arsenal-ess på horefest