Dronningen besøkte Mars

Men fikk ikke smake...

SEOGHØR.NO:  Det var selvsagt ikke planeten Mars den 86 år gamle dronning Elizabeth besøkte, men sjokoladefabrikken ved samme navn. For mange er nok denne godterihimmelen et vel så ettertraktet mål!

Sammen med ektemannen prins Philip, fikk dronningen omvisning i sjokoladefabrikken som produserer kjente merkevarer som Mars og Maltesers. Dronningen fulgte interessert med da fabrikksjefen fortalte og forklarte, men hun måtte faktisk nøye seg med å se på sjokoladen....

Ifølge den engelske nettavisen Express, fikk ikke Elizabeth smake på godbitene!
Baljen med tusenvis av fristende Maltesers ble ikke funnet gode nok for folk flest, og slett ikke for de kongelige gjestene. Det var nemlig sjokoladekuler som ikke nådde opp til standardmålene som er satt - og var derfor på vei til å bli smeltet om.

- Vi har over 1000 medarbeidere arbeider på stedet, og alle var begeistret over å være en del av besøket. Det har vært en av de mest spennende dager på Mars Chocolate UK siden vi åpnet fabrikken i 1932, sa den entusiastisk fabrikksjefen Fiona Dawson etter endt besøk ifølge The Express.

Elizabeth var elegant og passende kledd i sukkertøyfargen rosa - og alt tyder på at den kvikke dronningen er frisk og rask igjen etter en sykdomsperiode tidligere i år.

Les også: Kate forsnakket seg