Prinsesse Madeleine:

Dronningen besøker ikke datteren

Bør ikke tas personlig, mener relasjonspsykolog.

UTEBLIR: Det er lenge siden prinsesse Madeleine har vært å se i Sverige. Foto: Shutterstock / NTB
UTEBLIR: Det er lenge siden prinsesse Madeleine har vært å se i Sverige. Foto: Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Prinsesse Madeleine (40) flyttet som kjent til Florida i 2018, og lever nå livet sitt der sammen med ektemannen Chris O'Neill (48) og deres tre barn prinsesse Leonore (8), prins Nicolas (7) og prinsesse Adrienne (4).

Sist gang Sveriges dronning Silvia (78) pakket kofferten og tok turen for å besøke sin datter, var imidlertid i 2019. Siden har det ikke blitt noen flere reiser til den solfylte staten for dronningen sin del.

Det betyr imidlertid ikke at det er lenge til neste familiegjensyn.

Informasjonssjef ved hoffet, Margareta Thorgren, kan nemlig fortelle Svensk Dam at prinsessen snart kommer «hjem» til Sverige.

- Ja, hun planlegger å komme hjem til jul sammen med familien sin, uttalte informasjonssjefen til den svenske nettavisen.

HARRY OG MEGHAN: Slik vil dokumentaren påvirke kong Charles og det britiske folk. Video: Netflix Vis mer

Videre skriver Svensk Dam at hoffet har bekreftet at Madeleine forsøker å besøke hjemlandet to ganger i året - til jul, og på sommeren.

Bør ikke tas personlig

Relasjonspsykolog Eva Rusz forteller den svenske avisa at det nok kan oppleves som skuffende for prinsessen at hennes foreldre ikke har tatt turen til statene den siste tida.

- Men jeg synes ikke dette skal tas personlig. Kongen og dronningen er eldre nå og de arbeider fortsatt etter pensjonsalderen og reiser jorda rundt, sier hun og legger til:

- Det kan jo være at de helt enkelt ikke orker så lange flyreiser lenger?

URETTFERDIG: Siste del av dokumentaren om Meghan og Harry, er rett rundt hjørnet, og dette tror Se og Hørs kongehusekspert at de siste tre episodene vil handle om. Video: Rød Løper Vis mer

Siden prinsessen flyttet til Florida har hun naturlig nok vært mindre å se i sitt fødeland.

Seinest for ei uke siden glimret hun med sitt fravær under Nobelprisutdelingen og festen den svenske kongen og dronningen holdt for vinnerne dagen etter.

- Det er ikke bare i år, men det har vært sånn de siste åra. Prinsessen og hennes familie bor i USA og avstanden er for lang å reise til Nobel-festen. Den representeres av andre deler av kongefamilien, uttalte Thorgren til Svensk Dam da.

LES OGSÅ: Derfor ser man aldri søstrene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer