<strong>KJENTE INGEN:</strong> Prinsen mottok en liste med 777 navn som forventet å bli invitert til bryllupet. Listen gikk i søpla. Foto: Stella Pictures
KJENTE INGEN: Prinsen mottok en liste med 777 navn som forventet å bli invitert til bryllupet. Listen gikk i søpla. Foto: Stella Pictures Vis mer

Dronningen ba William kaste gjestelisten før bryllupet

- Jeg fikk en liste med 777 navn, og kjente ingen av dem.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I den nye boken «Our Queen», kommer det fram hvordan dronning Elizabeth II hjalp prins William med forberedelsene før det kongelige bryllupet i Storbritannia i april.

Ifølge People.com forteller William (29) at han husker å ha mottatt en liste med 777 navn som forventet å bli invitert i bryllupet.

«Jeg kjente ikke en eneste av dem», sier prinsen i boken, som er skrevet av Robert Hardman.

Derfor gikk han til sin bestemor og spurte om hjelp.

«Jeg ringte henne og spurte om vi virkelig måtte gjøre dette. Hun sa: «Nei. Start med vennene dine og ta det derfra». Deretter ba hun meg om å kaste listen».

Boken vil bli publisert i begynnelsen av oktober, og markerer at dronningen har sittet med makten i 60 år. Prins William avslører at hun ikke kommer til å gi den fra seg med det aller første.

«Vi har hintet til å ta noe av ansvaret fra henne, men det vil hun ikke ha noe av. Hun gir ikke fra seg makten før hun vet hun har gjort alt hun kan for å hjelpe, og at hun ikke angrer på noen ting».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Pippa har flyttet inn hos kjæresten

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer