Dronningen akutt syk på ferie i Paris

Legene nekter nå den syke dronningen å reise videre.

BLE AKUTT SYK: - Jeg vet ikke helt hva det er, men det handler om en kraftfull influensa av et slag, sier hoffets Bertil Ternert til Expressen. Foto: SCANPIX
BLE AKUTT SYK: - Jeg vet ikke helt hva det er, men det handler om en kraftfull influensa av et slag, sier hoffets Bertil Ternert til Expressen. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sent mandag kveld ble dronning Silvia akutt syk under oppholdet i Frankrike. Etter besøk hos legen, måtte dronningen bli igjen i Paris.

Ifølge Bertil Ternert ved hoffet, så har dronningen nå blitt stanset fra å dra på denne ukens statsbesøk til Botswana.
 
Dette er første gang noensinne at dronningen innstiller en offisiell utenlandsreise for kongehuset. Dermed må kongen reise alene.

- Det er en beslutning som er tatt av legene. Dronningen var ikke i form til å gjennomføre en lang reise, sier Ternert.

- De forsøker alltid til det siste å få dratt. Men denne gangen gikk det ikke. Det var umulig. Dronningen har en kraftig influensa. Nå må hun hvile seg, sier han.
 
Kong Carl Gustaf og dronning Silvia har siden i forrige uke vært på en privat reise i Frankrike. Før legen ble tilkalt, skal Silvia ha klaget over at hun trodde hun skulle besvime.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun tvang kongen med på ferie  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer