Dronning Sonja

Dronning Sonjas eksklusive veskesamling

Dronning Sonja elsker klassiske designvesker, men følger også med på trendene.

DESIGNVESKE: Dronning Sonja har alltid matchende vesker til antrekkene sine, som denne lekre fløyelsvesken med broderier fra Gucci. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
DESIGNVESKE: Dronning Sonja har alltid matchende vesker til antrekkene sine, som denne lekre fløyelsvesken med broderier fra Gucci. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Dronning Sonja (84) har en sjelden god teft for stil, og imponerer stadig med elegante antrekk planlagt til fingerspissene.

Hun overlater sjelden noe til tilfeldighetene, og er en mester til å finne tilbehør som sko, smykker, sjal og vesker som matcher antrekkene perfekt. Og det er nettopp veskene vi skal ta en nærmere titt på nå.

Etter mange tiår som først landets kronprinsesse - og deretter dronning, kan hun skilte med en imponerende samling designvesker. Her finner vi alt fra helt spesielle IT-vesker til klassikere som aldri går av moten.

Først og fremst har dronningen vesker i sistnevnte kategori. Vesker som kan brukes år etter år, og aldri går ut av moten. Ja, som for eksempel de ikoniske veskene fra det franske motehuset Chanel, som ble grunnlagt av Gabrielle Bonheur «Coco» Chanel i 1910.

Mange Chanel-vesker

Dronningen har nemlig en solid samling av disse drømmeveskene i ulike farger og former - identifisert av blant andre nettstedet UFO No More.

De klassiske modellene fra det eksklusive motehuset har et uttrykk som fungerer godt til ulike anledninger, og er dessuten tidløse som få. Med andre ord en perfekt kombinasjon for en dronning som er opptatt av stil og mote, men også gjenbruk.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer