Dronning Sonja:

Dronning Sonja blir med «Gutta på tur»

Følger i fotsporene til kong Harald.

UT PÅ TUR: Dronning Sonja blir med når «Gutta på tur» kommer tilbake på skjermen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
UT PÅ TUR: Dronning Sonja blir med når «Gutta på tur» kommer tilbake på skjermen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): I 2010 var kong Harald (80) med Arne Brimi (60), Arne Hjeltnes (53), Bjørn Dæhlie (49) og Vegard Ulvang (53) på ekspedisjon i TV 2-programmet «Gutta på tur».

Nå følger dronning Sonja i ektemannens fotspor. Ifølge TV 2 skal hun være med i den nye serien som snart kommer på skjermen.

– Da det var klart at vi skulle lage en ny serie med «Gutta på tur» hadde vi naturligvis en ønskeliste over gjester. Øverst på den sto Dronning Sonja, forteller Arne Hjeltnes til kanalens nettside.

Hjeltnes beskriver dronningen som Norges sprekeste 80-åring.

Tilbake etter 25 år

Tidligere i år ble det kjent at det populære programmet kommer tilbake på skjermen.

- Det stemmer! Vi skal tilbake med fire programmer i anledning TV 2s 25-årsjubileum, sier tv-personlighet, forfatter og næringslivsmann, Arne Hjeltnes, til Dagbladet.

«Gutta på tur» med Arne Hjeltnes, Arne Brimi, Bjørn Dæhlie og Vegard Ulvang holdt på mellom 1995 og 2002, og hadde også et spesialprogram med Kong Harald i 2010.

Populært

«Gutta på tur» var svært populært, og rundt 800 000 nordmenn fulgte konseptet da det gikk på TV 2. Hjeltnes, Brimi, Dæhlie og Ulvang har vært på godt over 40 turer sammen hittil.

- Vi følger samme oppskrift, og det blir Arne Brimi som tar grytene denne gangen også, opplyste Hjeltnes til Dagbladet.

Programmet skal gå på TV2 i høst. Ifølge TV2 er dronningen i gang med opptakene sammen med Arne Brimi, Arne Hjeltnes, Bjørn Dæhlie og Vegard Ulvang.

Også langrennsstjerne Petter Northug (31) blir å se sammen med «Gutta på tur». En tur opp på Galdhøpiggen er noe av vi får se i episoden.

LES OGSÅ: Stjernespekket møte i Finnmark