Dronning Silvia bryter tausheten

Dronning Silvia bryter tausheten etter utroskapsskandalen.

MOTGANG: Carl Gustaf skal ha hatt et forhold med den svenske sangerinnen Camilla Henemar, utenfor sitt ekteskap med dronning Silvia. I skandaleboken skrives det også om andre angivelige affærer. Foto: Scanpix
MOTGANG: Carl Gustaf skal ha hatt et forhold med den svenske sangerinnen Camilla Henemar, utenfor sitt ekteskap med dronning Silvia. I skandaleboken skrives det også om andre angivelige affærer. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: I etterkant av skandaleboken om svenskekongen Carl Gustaf, har det vært mye skriverier om at dronning Silvia er sterkt preget av avsløringene.

Egentlig skulle Silvia ha deltatt på en offentlig prisutdeling sammen men sin ektemann, Carl Gustaf, på onsdag, men hun trakk seg i siste liten - og tok isteden toget til Belgia.

- Hun er veldig preget av alt som har hendt, sa hoffekspert Roger Lundgren til Aftonbladet tirsdag.

 I dag tar dronningen bladet fra munnen i samme avis - akkurat som sin datter Madeleine.

- Jeg har det bra, sier dronning Silvia i en kort kommentar til Aftonbladet, som møtte henne i Belgia.


Sammen med Belgias dronning Paola ankom hun det kongelige palasset i Belgia litt over klokken ti torsdag. Silvia var invitert til å delta i en verdenskonferanse om barn som rømmer hjemmefra. For dronningen var dette en kjærkommen anledning til å gjøre det samme, skriver BT.

Dronningen gledet seg over å kunne fokusere på noe hun i mange år har brent for: barns trivsel.

- Det er meget interessant, sa hun på konferansen.

Fredag skal den svenske kongefamilien samles på Stockholm Slott for en ungdomskonferanse. Men på tross av alle skandalene som har dukket opp den siste tiden, så er ikke Silvia nervøs.

- Vi har hatt et møte, og etter det føles alt godt. Jeg føler meg rolig og forberedt. Vi skal være på slottet, og vi er verter, så det føles meget spennende med alle de praktiske detaljene som skal på plass, sier hun i et intervju som ligger på hoffets hjemmesider.

Fredagens arrangement blir den første offentlige opptredenen hvor kongen og dronningen kan vise at de står sammen selv i den verste motgang.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Silvia forlot kongen i siste sekund