<strong>AVLYSTE IGJEN:</strong> Dronning Silvia sliter fortsatt med sykdom. Dermed må kong Carl Gustaf ta imot til audiens på slottet alene. Foto: Stella Pictures
AVLYSTE IGJEN: Dronning Silvia sliter fortsatt med sykdom. Dermed må kong Carl Gustaf ta imot til audiens på slottet alene. Foto: Stella Pictures Vis mer

Dronning Silvia avlyste i siste liten

Dronningen ble akutt syk i starten av forrige uke, og er fortsatt ikke tilbake i arbeid.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Dronning Silvia ble i begynnelsen av forrige uke så syk under ferie i Paris, at hun måtte avlyse statsbesøk til Botswana sammen med kong Carl Gustaf.

I etterkant var hun også så sjuk at hun ikke kunne fly, og måtte kjøre bil de 154 milene fra Frankrike til Sverige. På veien hvilte hun ut hos slektninger i Tyskland.

Selv om det nå har gått en uke siden hun ble akutt syk, er dronningen ikke tilbake i arbeid selv om hun nå er tilbake i Sverige. I siste liten måtte hun avlyse tirsdagen audiens for den brasilianske ambassadøren på slottet.

- Dronningen er hjemme på Drottningholm og er på bedringen vei, men hun kjente at hun ville stå over en dag til, sier hoffets talsperson Bertil Ternert til Svensk Damtidning.

Den offisielle grunnen til at dronningen ikke kan jobbe, er at hun har hatt en kraftig influensa.

Sist tirsdag møtte Kong Carl Gustaf presidenten Ian Khama i Botswana, og Khama sa da at kongen var tydelig urolig for konas helsetilstand.

- Kongen var bekymret for dronningen, bekrefter han til Expressen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kongen er bekymret for dronning Silvia


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer