TIL PÅSKEFJELLET MED TOG: Kronprinsesse Mette-Marit var ikke med da kongefamilen fredag dro på påskeferie til Sikkilsdalen med tog fra Oslo S.   Foto: Stella Pictures
TIL PÅSKEFJELLET MED TOG: Kronprinsesse Mette-Marit var ikke med da kongefamilen fredag dro på påskeferie til Sikkilsdalen med tog fra Oslo S. Foto: Stella PicturesVis mer

Dro til fjells uten Mette-Marit

Mette-Marit ble igjen da kongefamilien dro på hytta med tog.

SEHER.NO: Kongefamilien dro fredag ettermiddag med tog fra Oslo S til Vinstra, for senere å bli kjørt videre med beltevogn til Prinsehytta i Sikkilsdalen.

Kongeparet får selskap av både kronprins Haakon, og Märtha med familier på den tradisjonsrike kongelige påsken i fjellheimen. 

Med på toget hadde kronprinsen med seg barna prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus, og også familien Behn med Märtha og Ari og alle deres tre døtre var med.

Den eneste av de kongelige som ikke var med på toget, var kronprinsesse Mette-Marit.

Som Seher.no meldte allerede sist uke skal kronprinsessen konsentrere seg om studiene første halvdel av påskeferien – for så å møte Haakon og barna på kronprinsfamiliens hytte i Uvdal i siste del av påsken.

Også i fjor tilbragte Mette-Marit første del av påsken alene.

- Hun finner roen der. Og senere kom altså kronprinsen og barna til hytten. Opplegget blir nok slik også i år, sa Se og Hørs hoffreporter Kjell Arne Totland til Seher.no i forrige uka.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: Prinsessen er gravid