Dro rett fra hest til gallafest

Monacos skjønnhet Charlotte Casiraghi svingte seg i både ridesalen og ballsalen - for første gang siden hun ble mamma.

PROFFRYTTER: Charlotte Casiraghi har vært aktiv hesterytter i en årrekke. Lørdag formiddag var hun tilbake på hesteryggen for første gang siden fødselen i desember, da hun deltok på Jump Festival i Cagnes-sur-Mer i Frankrike. Foto: Stella Pictures
PROFFRYTTER: Charlotte Casiraghi har vært aktiv hesterytter i en årrekke. Lørdag formiddag var hun tilbake på hesteryggen for første gang siden fødselen i desember, da hun deltok på Jump Festival i Cagnes-sur-Mer i Frankrike. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Charlotte Casiraghi (27), medlem av Monacos fyrstefamilie, strålte i helgen på sine første offentlige tilsteldninger siden den rojale fødselen i desember.

Lørdag formiddag var hun tilbake igjen på hesteryggen da hun deltok på Jump Festival i Cagnes-sur-Mer i Frankrike, og senere samme kveld deltok hun på det tradisjonsrike Roseballet i Monaco sammen med resten av familien.

Dette er første gang proffrytteren Charlotte rir offentlig siden lille Raphael kom til verden.

I FJOR: Charlotte Casiraghi og Gad Elmaleh viste fram kjærligheten under fjorårets Roseball i Monaco. I år var derimot ikke Elmaleh med på festlighetene. Kanskje han var hjemme med lille Raphael (3 mnd)? Foto: Stella Pictures
I FJOR: Charlotte Casiraghi og Gad Elmaleh viste fram kjærligheten under fjorårets Roseball i Monaco. I år var derimot ikke Elmaleh med på festlighetene. Kanskje han var hjemme med lille Raphael (3 mnd)? Foto: Stella Pictures Vis mer

I tillegg til Charlotte var også fyrst Albert (56) og hans kone Charlene (36), prinsesse Caroline av Hanover (57), Pierre Casiraghi (26) og den tyske designeren Karl Lagerfeld (80) blant Roseballgjestene.

Under fjorårets roseball viste Charlotte Casirahi og samboeren Gad Elmaleh (42) kjærligheten, men i år uteble den fransk-marrokanske komikeren fra den tradisjonsrike gallafesten.

Ettbarnsmoren, som tidligere har vært det franske motehusets muse og ansikt utad, har vært aktiv hesterytter i en årrekke.

I denne ukens utgave av Se og Hør kan du se flere bilder fra Roseballet!

LES OGSÅ: Viste fram Raphael for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer