FESTET VIDERE: Etter dåpsfesten forlot kronprins Frederik, kona Mary og deres fire barn prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine for å feste videre.  Foto: Stella Pictures
FESTET VIDERE: Etter dåpsfesten forlot kronprins Frederik, kona Mary og deres fire barn prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine for å feste videre. Foto: Stella Pictures Vis mer

Dro rett fra dåpen til fest uten Mary

Mens Mary ble hjemme med de nydøpte tvillingene, dro kronprins Frederik på byen. Illsint nabo klaget på den kongelige festingen.

Publisert
SEHER.NO: Etter gårsdagens dåp i Danmark, festet danske kronprins Frederik til langt på natt uten kona Mary.

Det er ikke mange dager siden Frederik sist skapte overskrifter i hjemlandet, da han flørtet heftig ute på byen med en blondine bare dager før dåpen. Og dagen etter at Josephine Sofia Ivalo Mathilda og Vincent Frederik Minik Alexander fikk sine navn, skaper kronprinsens festing overskrifter igjen.

Festen skal ha vært så høylytt at naboene klaget over støyen fra nattklubben Simons ved Amalienborg Slot, der etterfesten var.
 
- Det er som å ha en ghetto blaster stående på full guffe i kjøkkenet mitt, klaget en av naboene som illsint oppsøkte nattklubbens lokaler.

Kronprinsen selv forlot festen klokka 02.45, og tok da bakdøren, skriver BT. Han var da i selskap med prins Joachim, Marie, Marys far John Donaldson og Marys skandaliserte venninne Amber Petty.

Ekstrabladet skriver imidlertid at selv om mange av gjestene var godt påseilet, holdet kronprinsen seg noenlunde edru.

Svært få av kjendisgjestene stoppet opp for pressen på vei ut, men den danske TV-programlederen Pelle Hvenegaard fikk spørsmål om det var noen blondiner til stede på festen.

- Nei, dem har kronprinsen kapret alle sammen, sa han med et smil om munnen, med tydelige referanser til danske Se og Hørs video av kronprinsen ute på byen.


Se bildene fra festen på Ekstrabladet.dk her. (ekstern link)

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hva er det du gjør, Mette-Marit?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer