Dro på Løkka etter Birken

Mette-Marit rørt til tårer på Parkteatret.

PÅ GRUNERLØKKA: Haakon og Mette-Marit på Parkteatret i Oslo. Foto: Andreas fadum
PÅ GRUNERLØKKA: Haakon og Mette-Marit på Parkteatret i Oslo. Foto: Andreas fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kronprins Haakon har i dag gått Birkebeinerrennet og kronprinsesse Mette-Marit, dronning Sonja og prins Sverre magnus har vært ute i løypa og heiet på kronprinsen.

Etter målgang tok Mette-Marit med seg Haakon på Parkteatret for å se film.

Mette-Marit var for andre år på rad tilstede ved lanseringen av dokumentarserien Nye forbilder, sesong 2 Grünerløkka i Oslo. Det er VIBRO som står bak serien om suksessfulle ungdommer med flerkulturell bakgrunn. Egentlig skulle bare Mette-Marit komme, men helt uventet dukket også ektemannen Haakon opp.

I fjor ble Mette-Marit svært betatt under arrangementet, og beskrev kvelden på Parkteatret som en av årets beste kvelder! Ikke uventet har også Kronprinsparets Fond nå blitt en viktig bidragsyter til organisasjonen, og vil være det i flere år framover.

Rørt Mette-Marit

Kronprinsparet fikk se en episode om Sundeep Singh, en historie om viljen til å stå på for å nå dit man vil. Mette-Marit introduserte filmen, og ble hyllet med jubel da hun var ferdig.

Kronprinsessen ble svært rørt under filmframvisninga, og måtte også tørke tårer som rant nedover ansiktet med et medbragt hvitt lommetørkle. Hovedpersonen Sundeep Singh snakket i episoden blant annet om sitt anstrengte forhold til sin far, som var alkoholiker, og hvordan han og hans familie taklet det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer